Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ciddi ciddimi yoksa kafamı buluyorsun? hem önden olsun hem cam kenarı olsun gibi bişey olmuş seninkisi Tarayıcıyı bulsan bile cache kaldırırmı? bence bu daha önemli
blade78 sen burdaki mesajı bile okuamdan gelmiş bana programcıyıp diyip biseyler soruyorsun ortaya bisey attın biliyorum diye yaıp sonunda küfür etmen nekadar güzel ve hosuma gitti biliyormusun sen mi programcısın neyse vaktim yok olsa güzel seyler yazardım sana.. senin nasıl bir adam oldugunu gösteriridik beraber msnden yazmak kolay..
neden bu kadar kapris yapıyorsun anlamak mümkün değil.bir şey paylaşmak istiyorsan söylersin.istemiyorsanda konuya bakıp gidersin.xecon diyorsun bu ne diyorum pc diyorsun.
işlemcimi diyorum? bilmece sen bul diyorsun.
ne kaprisi bana gelip programcıyım diye hava at sonra ben sana xeon makinalar bile kaldırmaz diye sorayıms ne bana ne diye sor sonrada küfür et yazık oluyor bu foruma
ya sen hakketen ruh hastasısın kendi yaptığın gıcıklıklara kendin inanıyorsun sana yazıklar olsun.xecon makinaymış ne makinası dikiş mi işlem ci bu işlemci.proğramcıyım sen benim ne olduğumu nerden biliyorsun ki ! sana sonradan başka bir şeyimmi dedim.sen bana hala xecon ne olduğunu söyliyemiyorsun
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.