İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

250 k lık sayfada 8 baglantı 5tl

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Bilboarda reklam vermiyorsunuz forum sitesi burası, ne biçim başlık öyle. Bu forumun bir üyesi olarak beğenmedim, sadece görüntü kirliliği :eek:lmadı:

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Belki ben böyle başlık seviyorum ?

Forum üyeleri sevmiyor ama. Derdinizi anlatan bir başlık ile hem daha çok kişiye ulaşırsınız hemde forumu kirletmezsiniz. Tabi herkesin görüşü farklıdır, ama bana göre çok itici gerçekten.

Not: İsterseniz pm ile tartışabiliriz, konunuzun içeriğiyle ilgili olmayan tartışmalara girmemiz yersiz olur. Ben sadece çok çirkin bir görüntü oluşturduğunuz için kınamadan ve -rep vermeden duramadım. İçerik ile alakasız yazdığım için özür dilerim.

yaramaz62

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Forum üyeleri sevmiyor ama. Derdinizi anlatan bir başlık ile hem daha çok kişiye ulaşırsınız hemde forumu kirletmezsiniz. Tabi herkesin görüşü farklıdır, ama bana göre çok itici gerçekten.

Not: İsterseniz pm ile tartışabiliriz, konunuzun içeriğiyle ilgili olmayan tartışmalara girmemiz yersiz olur. Ben sadece çok çirkin bir görüntü oluşturduğunuz için kınamadan ve -rep vermeden duramadım. İçerik ile alakasız yazdığım için özür dilerim.

kardeş görüşüne saygım war ama bence sorun yok :)

yaramaz62

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
konu gunceel arkadaslar bu arada eklıyenler neden ekledıgını yazsın

yaramaz62

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hayır genel paylasım sayfası beşiktaş sayfası açtıkta kasmıyoru yanı kassak ta :) onda reklam yapmayız ama sen bı benım msnyı ekle hocam

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.