İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2ev.net hakkında

M

modachat

Misafir
arkadaşlar 2ev.net domaini alayım dedim pazar günü turkticarette havaleyi siparişi tamamladim. P.Tesi aksami baktim mailime kayıt ettik fln yazılmış panele bakmadım o aksam isim var diye salı aksami bir baktım domain panelimde yok ama whoste benim uzerimde gorunuyor.

Mail attım 2gun sonra ancak mail geldi yurtdışı sorunlarından dolayı sorun cıkmıs bugun size mail yollanacak halledecegiz yazmışlar ama bişey yazmamışlar domain de panelde yok yine mail attık anlıyacagınız.

bunun doğru düzgün bir açıklamasını bilen varsa yazarsa sevinirim yarın tel açacagım en azından adamlar güzel bir laf soyliyeyimki belki muhasebedeki kızı ayarlariz :) şaka bi yana nedir bu yurtdışı meselesi?

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yurt dışı register etmiş domaini. Yani görevini yerine getirmiş. Sorun tticarette her zamanki gibi :)

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu cevaptan cok tavsiyedir ;

"Domain kaydederken tavsiyem karegenc.com 'u kullanman. Accountun uzerinden domainlerini kontrol edip ucretsiz yonlendirebiliyor dns ve whois bilgilerini degistirebiliyor, ns talebine cevap alabiliyorsun. Islemlerin online gerceklesiyor ( register / update )"

Iyi calismalar ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.