İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3-4.5 k Film Siteme Reklam Alabilirim.

indirgali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar

www.filmizlettir.net adresine isteyen arkadaşlar olursa reklam almak istiyorum.

3.-4.5 K arası hiti vardır. Emin olun ortalam günlük 700 yakın hiti artmaktadır. Günde 30-40 film girilmektedir. sayyac kodundan bakabilirsiniz ( 10 günde 100 hitten 4.5 cıkmıştır. googleden gelenlerle sadece tekil hittir).

[email protected] adresinden direk iletişime gecebilrisiniz(ekleyince yazın arkadaslar msnde sorun olabiliyor arada)

turkral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eset yemiş senin siteyi erişim yasaklı dostum.. ( zararlı içerik )

indirgali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Nasıl yemiş? Bende kaspersky ve + bilgi işlelmciyim 600 dolarlık virus programı sorun çıkarmıyorda omu çıkartıyor?

Ekleme: Ayar alıyorum bu virus programlarina :) Cplanele bile girince cart curt yapiyorlar.. allahim :) Etiketlerden dolayı belki demiştir arkadaşlar. Sitemde sorun yok cevremdeki insanlar + meslek taşlarımda giriyor sizden duydum acıkcası.. Bende bir bakayım esetle.. Suanlık konu kilit arkadaşlar.. Arkadaşlarımızın dedigi olayı kontrol etmem gerekiyor.

Ekleme: Sorunu buldum arkadaşlar uyarınız icin teşekkürler.. Site fav icondan dolayı yapiyormus neden engelliyorsa artik:D

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
fiyat hakkında ufak bir bilgide verirsen bizler açısından iyi olur ;)

indirgali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tüm arkadaşlara PM Atılmıştır..

Genel olarak fiyatları siz belirliyorsunız 1-3 tl arasında değişiyor 60-70 bin sayfa gösterimi yapiliyor. Aylık reklam alırız.

Yerine göre reklam 30-60-90 gidiyor.. Msne eklerseniz görüşürüz daha iyi sekilde.. [email protected]

Sitem açılıyor.. Sunucu değiştirdim. Ufak tefek sorunlarım vardı o yüzden dns değişti suan sorun yok. Hem hit artınca mecbur herkez bilir hit yükselince sunucu yükseltmekde şart oldu..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5