Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başlıkta belirttiğim gibi upgrade sonrası türkçe karakter sorunu var.hosting firmasına söyledim çözmeye çalıştılar ama tam olmadı şimdi ise '' ş,ı,İ,ğ '' harflerinde sorun var ve ? olarak çıkıyor
lütfen yardımcı olun
başlıkta belirttiğim gibi upgrade sonrası türkçe karakter sorunu var.hosting firmasına söyledim çözmeye çalıştılar ama tam olmadı şimdi ise '' ş,ı,İ,ğ '' harflerinde sorun var ve ? olarak çıkıyor
lütfen yardımcı olun
1. Uprage yapmadan önce yedek almalısınız
2. Uprage yapmadan önce tüm eklentileri dil paketlerini silip yedeklemelisiniz
3. Forumu kapatmalısınız
4. lisanssız'SA Kesinlikle böyle sorunlar normaldir
Bunları dikkate almayıp burada yardım istemek gerçekten saçma çünkü bunun çözümü yok .. bunları uygulasaydınız zaten sorunsuz siteniz güncellenirdi.
1. Uprage yapmadan önce yedek almalısınız
2. Uprage yapmadan önce tüm eklentileri dil paketlerini silip yedeklemelisiniz
3. Forumu kapatmalısınız
4. lisanssız'SA Kesinlikle böyle sorunlar normaldir
Bunları dikkate almayıp burada yardım istemek gerçekten saçma çünkü bunun çözümü yok .. bunları uygulasaydınız zaten sorunsuz siteniz güncellenirdi.
Evet lisanssız ile pl nin dosyaları uyuşmayabilir.. sil baştan kur olacak şimdi..
Aslında 3 sürümünde olmaz da 4 e geçtin ve lisanslı dosyayı indirdin bu yüzden olmuştur %90
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.