Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 aydan beri pin gelmiyor yav halen bekliyom kac kere mail attim cevap verdiler 1 ay bekleyin yeni pin gonderildi fln die 3 ay oldu gelmedi halen napcas yaf ?
Bana 4,5 ayda geldi , bağlı bulunduğum ptt ye bir kaç defa gittim . ama adamlar bize geldiğinde sizede gelir dediler. sonuçta 4,5 aylık bir süre de geldi
Problem falan yok. banada 5-6 ay içinde gelmişti. Bazı arkadaşlar halen daha google adresimizi doğrulamak için pin gönderiyor, diyor ama alakasız google bu şekilde oyalayarak parayı değerlendiriyor. Yani daha çoooooook beklersiniz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5