İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3 Kağıtçılık...

sonsamuray

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

Index'i biri Dosya/Sayfayi farkli kaydet diyerek almiş ve free bir hosta atmiş birebir copy buna ne yapabilirim? Bukadarinada pes diyorum YUh yani Google ile ilgili Spam Bildiri vs neler yapilabilir acaba birde index i aldigi için meta taglarda birebir ayni google webmaster tools dogrulama kodu email adresim vs hepsi aynisi orada spam olarak bildirsem bana bir etkisi olurmu?

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
bahsi geçen site yenimi?

senin sitenden daha önce açılmış bir sitemi yoksa yenimi?

DMCA ihlali yapıyor diyip sitenden kopyalanan içerikle birlikte, şikayet departmanına ilet, kısa sürede gerekeni yaparlar.. kısaca, google ile hiç vakit kaybetme.. doğrulama kodu güzel bir delil ;)

sonsamuray

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni evet free hosttan yayin yapiyor co.cc free domain almis...

maviska

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
free host ta yanınlıyorsa şanslısınız, çünkü free hosta hemen yazıp onlarda bir kaç gün içinde o siteyi selecekler. bende böyle bir problem vardı, ben şikayet ettikten sonra bir hafta sonra siteyi kaltırdılar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.