İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3 Karakterli Domaın Satılık .. ACİL

cemer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3 harfli domaıni : i7o.net
fiyatı konusuruz alıcı olursanız
daha şimdi regledim

ciddi alıcılar pm atsın ..

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
3 harfli diye reglediysen şimdi kötü bir haber domain 3 Karakterli.
Başlığı düzeltirseniz sanırım iyi olacak açınızdan ki düzeltene kadar yanıltıcı başlık açmaktan ceza uygulanabilir. İyi satışlar.

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
satışı baltalamak gibi olmasın ama cemer sizinle anlaşıp başkasına satabilir domaini bana öyle yaptı çünkü

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
satışı baltalamak gibi olmasın ama cemer sizinle anlaşıp başkasına satabilir domaini bana öyle yaptı çünkü

Birisi 3 karaktere harf der, diğeri alıcı varmışcasına kendince yapılan bilmem neyi alakasız konuyla laf sokmaya çalışır enteresan :ıslık:

Ortada alıcıda yok 3 harf domainde arkadasım sen mağduriyetini ilgili mercilere soyle boyle konularda fırsat bekleyeceksen alıcı olan birisi yazdıktan sonra dile getir

cemer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

sizinle anlasmadım konusuyordum msn ıstedım sonra dedıgım gıbı alıcı cıktı ama oda olmadı kaldı oyle ... sızınle anlasma asamasına gelmedık .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.