İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3 Smiley artırılamaz mı ?

c2wueR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha yeni başıma geldiği için bi söyleyim dedim..

Forumda mesajımızda 3 adet smileydan başka smiley kullanamıyoruz..Vb'de default olarak 4 veriyolardı..Herkes artırırken burada azaltılmış :)

iyinet 3 sayısı artırılamaz mı ? Demin 2 alıntı yaptım..Smiley toplam 4 oldu..Bende alıntıdaki smileyları sildim :D

Arkadaşlar bu konuya bir cevap verilmeyecek mi ?

yakoSin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkesin yaptığını yaparsan taklitçi olursun , ama herkes senin yaptığını yaparsa idol olursun :p

Bence 3 iyi bi rakam

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
artırılsa iyi olur. umarım artırılır.

aytuggg

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
makalemi resimlerle anlatacağım.

8-9 tane yükledim,o gazla,bi baktım 3 tane resim/smiley sınırı çıktı.

valla bütün şevkim kaçtı :(

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
diğer türlü sunucuyu yoruyor sanırım... Zaten bir yazıda çok smileyin olması hoş değil

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet resimli anlatım konuları için düşünülebilir ama öte yandan kimse üzerine alınamsında, her cümlenin sonuna nokta gibi sırıtma işareti koyan kişilerde mevcut. Smile düşükken img eklenebilir mi öyle ayrım var mı bilmiyorum.

c2wueR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım iyinet kabul etmeyecek..

Yukarıda arkadaş ta söylediğini belirtmiş , fakat yapılmamış :(

smmugler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkesin yaptığını yaparsan taklitçi olursun , ama herkes senin yaptığını yaparsa idol olursun :p

Bence 3 iyi bi rakam

Farklı olmak için kendimizi 3 harfle ifade sınırı da koyalım idol oluruz bakarsın :D

bence 3-5 kb lık bir smilenin server ı kasacağını zannetmiyorum ciddi havası vermek için olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5