İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

30.000 İçerikli Dev Wordpress DB 'i | Ücretsiz Database | Bedava Wordpress Veritabanı

seslieses

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slm Arkadaşlar Daha Önce 5 Aşamada Dağıtmıstım Sitemin İçeriğini Son Düzenlemeleride Yaptıktan Sonra Son İçerik Paylaşımım Sizlerle Umarım İşinize Yarar . . .

sesliesescom.png

İçerik emin olun nette hiç bir şekilde bulamayacağınız %100 çalısır ve dev database arşivi dir resimde gördüğünüz tüm sayısal değerler %100 gerçek emin olun.

Son Güncellemeden Buyana Ne Değişti
1.Makaleler İçerisindeki Gereksiz Linkler Elimden Geldiğince Silindi
2.Gereksiz Etiketleri Elimden Geldiğince Temizledim Kalanıda Ellerinizden Öper :)
3.İlk Güncellemeden Bugune İçerik En Az 4 Kat Arttı . . .
4.Dosyaların boyutunun 2mb den buyuk olmasından dolayı aktarma sorunu yaşayan arkadaşlar için gerekli bilgilendirmeyi dosya içerisinde yaptım 2mblik aktarım boyutunu 60 mb ye yukselticek dosya ve dahada fazlasını yapıcak bilgi dosya içerisindeki aktarım sorunu klasöründe mevcut . . .

Öncelikle bu içerikler zararlımı faydalımı googleden ban yermiyim gibi saçma soruları unutun ve sadece surayı okuyun . . .

Arkadaşlar bir çoğunuz döne döne wordpress rss çekme botu rss konu çekme botu diğe aramadık site forum bırakmıyorsunuz ama bulduğunuzdada ya çalışmıyor bot patlak çıkıyor ya server'ı çok aşırı kasıyor yada ücretli olduğu için malesef kullanamıyorsunuz . . .

Şimdi birbirimizi kandırmayalım rss ile çekmiş olsanız yazının ilk paragrafını sitenize çekiceksiniz ve ziyaretçiniz okuyabilmek için içeriğin olduğu siteye gitmek zorunda kalıcak ve sizin sitenizden çıkıcak ama benim sizlere verdiğim dosya ile suan itibari ile seslieses.com sitesi neyse sizin sitenizde o olabilir ayrıca içeriklerin devamına bakmak için sizin sitenizden çıkmak zorunda kalmaz tum içeriği sizin sitenizde okuyabilirler. . .

İçerisinde benim siteme ait linkler mevcut elimden geldiğince size zararı olmasın diğe uğrastım ama tamamen silmem mumkun değil sizler artık arzu ederseniz kendiniz tum linkleri temizlersiniz orası size kalmıs . . .

Son olarak teşekkür etmek yerine küfür eden karaktersizler Allaha Havalesiniz . . .

İndir :
Kod:
http://www.seslieses.com/seslieses-icerik.html

Alıntı: Wordpress İçeriği

seslieses

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar dosyalarda 1-2 hata gördüm çöpkutusu bölümündeki 3 dosyadan sadece 1 tanesi boyutu en düşük olan eklenebiliyor ama belki benim hostan kaynaklıdır diğe silmedim haber bölümü aktarılmıyordu onuda 2 ye böldüm haber1 haber2 diğe dosyalara ekledim ''.htaccess'' dosyasınıda yeniden modifie ettim 60mb lik boyutu 1gb ye çıkardım yoksa hata veriyor dosyaları aktarırken.

Ayrıca Haber Bölümü Bugun Tarihine Kadar Yenilendi Yeni Haberler Mevcut Yani . . .

Başka Hatalar Gözunuze Çarparsa Belirtmekten Çekinmeyin Arkadaşlar . . .

seslieses

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beğenen Yok Sanırım İyi Yada Kötü Hiç Yorum Alamadığıma Göre . . .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.