İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

30.000gösterim=30milyonTL,www.ussal.net

S

serkanaltuntas

Misafir
Ussal.net web sitesinde 30.000gösterim için ayrıntılı reklam yönetim sistemi ile 30milyonTL değerinde reklam almak istiyorum.

Pek çok sitenin kullandığı (PHPnuke dahilindeki) reklam sisteminde tıklama-gösterim türü ayrıntılı iststistiklere ulaşım için sahip olacağınız özel üye kimliğini kullanacaksınız.

İletişim için [email protected] adresini ve bu formu kullanabilirsiniz...

Daha önce http://www.ussal.net/ adresini ziyaret ediniz ve size daha uygun olabileceğini düşündüğünüz anlaşmaları da bize iletiniz...

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklam ücretin fazla olmuş biraz. 30CPM için 21.4$ (1$ = 1.400.000TL) istiyorsun. 1CPM 1.4$'a geliyor. Sitenin üye sayısı benim baktığım sırada (24.08.2003 - 13.12) 36 idi. Bu şartlardaki bir site için oldukça pahalı. Biraz araştırma yaparsan üye sayısı seninkinden çok daha yüksek olan sitelerin 1CPM için 0.9 - 1.5$ arası ücret istediğini görebilirsin. Ücretini tekrar düzenlersen senin için daha hayırlı olur inşallah.

İyi çalışmalar...

S

serkanaltuntas

Misafir
tamam fiyat koymadan anlamadığımı kabul ediyorum, bu işte biraz yeniyim de ondan biraz fazlaca abartmışım... ohalde değeri iki katına çıkarsam yani

60.000gösterim=30.000.000.TL busefer 1CPM=0.7$ falan oluyor bu iyi bir değer mi sizce...

Yani yeni bir başlık açıp ilan versem işe yarayabilir mi?

Bu arada site hep böyle kalacak değil tabiki 13Ağustostan bu yana 37 kullanıcısı var bir de yıl sonunu düşünün... Aslında reklam işine biraz erke başlamı sayılırım galiba...

Fiyat hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum...

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fiyat daha iyi. ama yinede biraz daha beklemen gerekir. hitin yine iyi görünüyor, ama biraz daha olgunlaşmayı bekle bence.

birde ufak tavsiye; ben Alfaserver.net'te çalışıyorum. daha önce başka firmalarda da çalıştım. reklam görüşmelerinde ilk önce istatistik bilgileri istiyoruz. özellikle tercih ettiğimiz site http://extreme-dm.com/tracking/ . senin kendi sitende kendi yönettiğin bir istatistik var. bazı uyanık arkadaşlar o değerleri kendileri şişiriyorlar. o yüzden o istatistik pek inandırıcı bulunmuyor. tavsiyem şu; verdiğim adrese üye ol. biriyle reklam görüşmelerine gireceğin zaman ilk önce o istatistik bilgilerini sun. yani o adresi gönder. hem niyetinin halis olduğu anlaşılır, hem de seninle anlaşmak için şartlar zorlanır.

benim tecrübem bu.

kolay gelsin.

S

serkanaltuntas

Misafir
Benim sitenin birde sunucusunun sağladığı yanılmıyorsam isminin webalizer olduğu bir ölçüm programı var onu kullanmam belki daha profösyönel çözüm üretir diye düşünüyorum...

Sizce bunda inandırıcı olamak mumkun mü? Yani şişirilemez bir istatistik tutma yöntemi midir...

Teşekkürler...

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam

webalizer iyi bir çözümdür. ancak daha önce verdiğim kadar iyi, detaylı grafik çıkarmaz. eğer illa ben başka siteden böyle birşey almak istemiyorum diyosan webalizer ı kullanabilirsiniz.

iyi çalışmalar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.