İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

30 k hitli domain ucuza satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

Zion

Misafir
@djkickass

sadece site adresini öğrenmek için PM atanlardan, msn'e ekleyip onlarca abuk sorunun ardından "almayı düşünüyordum ama riskli bunu almak" diyenlerden sıkıldığım için satmaktan vazgeçtim. Kendim kullanıyorum şu an. Server problemini de hallettim.

Çok ilginç geliyor bazı şeyler burada bana. Gerekli her türlü bilgiyi vermeme rağmen "hiti ne?" diye soranlar mı dersiniz, riskli olduğunu açık açık ifade etmeme rağmen (ki zaten bu kadar ucuz olmasının sebebi riskli olmasıydı) "iyiymiş ama riske giremem" deyip vazgeçenler mi dersiniz ne ararsanız var. İstesem bu domaini allayıp pullayıp bunun iki katı fiyatına bir güzel okuturdum, kendi kullandığım script diye de piyasada dolaşan search scriptlerinden birini adapte edip verirdim lakin kimseyi kandırmayayım dedim.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
İyilik yap denize at Zion :) işbu mesaj, mesaj sayımı 1 adet arttırmak için yazılmıştır evet :(
Konuya artık ihtiyacımız yok, okumayanlar olduğu için satışın devam etmediğini okumayacak olanlar da olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.