İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

30 Liraya Sizin de Sİteniz olsun!Full Site!

xxx78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Referans kampanya sayesinde, artık herkesin hiç bir zorluk çekmeden,(domain,host,site kurulum,eklenti,tema),gibi detaylarla uğraşmasına gerek kalmadan hazır teslim bir web sitesi olacak...

Konu Detayları:

Kampanya paketine dahil olanlar

>>>Öncelikle istediğiniz bir .org alan adı seciyorsunuz alan adı alıma uygunsa(daha önce alınmadıysa) satın alıp konuda belirtilen özellikte hostu dahil edip istenilen sitenizi kuruyoruz.
>>>Gerekli ayarlamalar eklentiler tema gibi detayları da biz hallediyoruz.
>>>Sizin yapmanız gereken tek şey alan adınızı yani domain'inizi ve istediğiniz scripte olan sitenizi seçmek.

Ne Tür Siteler Kuruyoruz?

Forum Scriptleri Kurulum(vBulletin>MyBB>SMF>phpbb)İsteğe göre tema ve gerekli eklentiler

Wordpress (Film>Kişisel>Oyun>Haber>)vb Site kurulumları.İsteğe göre tema ve gerekli eklentiler Tema...

Script olarak,haber,oyun,firma,emlak,sigorta acente,renta car,arkadaşlık sitesi,e-ticaret sitesi,hukuk,firma tanıtım,ilan siteleri,daha bir site kurulumları bu fiyat üzerinden yapılmaktadır.

SİPARİŞ : https://docs.google.com/forms/d/1CmYY40dR3dE7jrTtHifSPFLQFt4C3usBtMUEB8gAbBw/viewform

NOT: Hostlar sizin adınıza hesap açılarak alınmaktadır.1 yıllıktır.

capacino

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
xxxx

Referans kampanya sayesinde, artık herkesin hiç bir zorluk çekmeden,(domain,host,site kurulum,eklenti,tema),gibi detaylarla uğraşmasına gerek kalmadan hazır teslim bir web sitesi olacak...

Konu Detayları:

Kampanya paketine dahil olanlar

>>>Öncelikle istediğiniz bir .org alan adı seciyorsunuz alan adı alıma uygunsa(daha önce alınmadıysa) satın alıp konuda belirtilen özellikte hostu dahil edip istenilen sitenizi kuruyoruz.
>>>Gerekli ayarlamalar eklentiler tema gibi detayları da biz hallediyoruz.
>>>Sizin yapmanız gereken tek şey alan adınızı yani domain'inizi ve istediğiniz scripte olan sitenizi seçmek.

Ne Tür Siteler Kuruyoruz?

Forum Scriptleri Kurulum(vBulletin>MyBB>SMF>phpbb)İsteğe göre tema ve gerekli eklentiler

Wordpress (Film>Kişisel>Oyun>Haber>)vb Site kurulumları.İsteğe göre tema ve gerekli eklentiler Tema...

Script olarak,haber,oyun,firma,emlak,sigorta acente,renta car,arkadaşlık sitesi,e-ticaret sitesi,hukuk,firma tanıtım,ilan siteleri,daha bir site kurulumları bu fiyat üzerinden yapılmaktadır.

SİPARİŞ : https://docs.google.com/forms/d/1CmYY40dR3dE7jrTtHifSPFLQFt4C3usBtMUEB8gAbBw/viewform

NOT: Hostlar sizin adınıza hesap açılarak alınmaktadır.1 yıllıktır.

Kardeş hayırlı işler ama konuyu keşke benden çalcağna benim sende biraz emek verip hazırlasaydın.Bu konuyu bir çok sitede bana ait olunduğu biliniyor baştan kaybettin yani.konunu düzenle yazılarını kendin yazki bi güvence ver insanlara

BENİM KONUM
http://forum.iyinet.com/ilan-panosu...uyoruz-domain-hosting-site-kurulum-dahil.html

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.