İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

300-500 tekil hitli siteye banner ve text reklam alışı

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Evet arkadaşlar tamamen yasal içerikli siteme reklam alıyorum.

Günlük hit: 300-500 arasıdır. (hit hergün artıyor google tüm linkleri indexlediğinde 500ü geçecektir. Not: bugün saat öğlen 12den itibaren kodu koydum. bugün en az 400 hiti vardır.)

site: www.dahaforum.com

hit kaynağı: Buradan

Reklamlar hakkında
728x90 her ilk mesajdan sonra
468x60 logo yanı ve forum görüntülemede konuların en üstünde. ör; (http://www.dahaforum.com/oyun-yamalari-fixler-f-24.html)
sizin belirlediğiniz boyutta her ilk mesajın başında (mesaj içersinde)
text reklamlar headerda.

Reklam Fiyatları
728x90 banner = 15 YTL/ay (1 tane)
468x60 banner logo yanı = 10 YTL/ay (1 tane)
468x60 forum görüntülemede konuların üstünde = 15 YTL/ay (1tane)
sizin belirleyeceğiniz boyutlarda her ilk mesajda ilk mesaj içersinde = 20 YTL/ay (2tane)
Text reklamlar = 5 YTL/ay (6 tane)

Not: Üye sayısı niye az diye düşünebilirsiniz forum üyelik sistemli değildir yani kullanıcılar üye olmadanda konuları ve reklamları görüntüleyebilir.

ayrıca son 3gündür bu sitede durmaktadır. Hitin çoğu google kaynaklıdır.

üye arkadaşlar pm atsın, üye olmayanlar msn eklesinler;
[email protected]

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
text reklamı için alternatif olarak pr4 + siteniz varsa backlink karşılığında reklamınızı yayınlayabilirim (text)

Centilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklam Fiyatları
728x90 banner = 30 YTL/ay (1 tane)
468x60 banner logo yanı = 20 YTL/ay (1 tane)
468x60 banner = konu üstünde = 35 YTL/ay
336x280 banner = 45 YTL/ay (1tane)
Text reklamlar = 7 YTL/ay (6 tane)

dalgamı geçiyorsun? 300 tekile kim aylık 45 ytl banner reklam verir :) gel sana 6k hite 45 ytl banner reklam? :) 6k demek 6000 tekil hit yani :) bu konu boş açmıssın :) bırak 45 ytlyi kimse 300 hite reklam bile vermez ;) iyi calismalar

keskinzeka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam mesajı baltalamya grek yok biyerde domates 1 lira biyerde 10 lira olay bu isteyen reklam verir saygısızlık yapmayalım
Centilmen
6 k hitli siteyi alabilirmiyim belki reklam veirriz

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
isteyen verir ben kimseye zorla verdirtmiyorum ki. zaten şu anda yazdığım tüm banner yerlerinde alternatif reklamlar kullanıyorum. Ben aylık sabit bir gelirim olursa iyi olur diye buraya konu açtım. Ayrıca hit görüldüğü gibi her gün artıyor. dün(perşembe) 400 ü geçti ama extreme in kodunun bi kısmını silmişim yanlışıkla saat 12de yerleştirdim dünki extreme'i. Google indexlemeye başladı ve her geçen gün foruma 100-200 arası içerik ekleyip gece yarısında sitemap güncelliyorum ve google'a bildiriyorum. ayrıca 45 ytl lik yer tam forumun ana yeri yani googledan gelen adamın direkt gözüne çarpıyor. Alternatif reklam seçenekleri var niye en pahalısına bakıyorsun ki ? text reklam 7 ytl uygun bir fiyat.

Centilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben hakaret etmiyorum belliki acemisiniz bu islerinde kurali var 300 hitli siteye reklam veren oldumu bari? 45 ytl ye? iste kimse reklam vermez diye bilgilendiriryorum arkadasi hem benimde reklama ihtiyacim yok ay bitmeden reklamlarim hazirdir ;) burada musteri toplamak icin yorum yapmadim keskinzeka üyemiz :)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Centilmen ihtiyaçtan düşürdüm fiyatı yoksa günlük ben yine kazanıyorum adsense den yeterince.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Centilmen ihtiyaçtan düşürdüm fiyatı yoksa günlük ben yine kazanıyorum adsense den yeterince.

Olumsuz yönden sormuyorum gerçekten günde ne kadar kazanıyorsun Adsenseden? (söylemesen de olur da) ben çok az kazanıyorum da o yüzden dedim...

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bazen oluyor 100 tıka 1$ veriyor bazen oluyor 20 tıka 1$ veriyor. ki şu son günlerde bende kazanamıyorum pek fazla. gerçi .info domaincilerin kökünü kuruttum sayılır çok az siteleri kaldır filtrelemediğim. 2gün önce 20 tık 0,19 $ :) neyseki bugün tıklama başı 0,025 felan verdi ortalama. neyse konu dağılmasın :)

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
PR olmadan sadece bu hitle reklam verilmesi çok zor. O yüzden demek istedim ama hayırlı satışlar yeniden :)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
prnin önemi yok. yoksa hiti 10u geçmeyen pr2 forum var arkadaşımın :)

<clear>
konu dağılmasın
</clear>

Centilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki günde 1 $ yetiyormu arkadaşım? yeterince yazmışsında :)

X

Xman

Misafir
dalgamı geçiyorsun? 300 tekile kim aylık 45 ytl banner reklam verir :) gel sana 6k hite 45 ytl banner reklam? :) 6k demek 6000 tekil hit yani :) bu konu boş açmıssın :) bırak 45 ytlyi kimse 300 hite reklam bile vermez ;) iyi calismalar

Konuyu açan kişi fikir sormamış ilan vermiş, konuyla ilgilenmiyorsanız boş mesaj yazarak konuyu baltalamayın.

iBiL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
100 hitli siteye 500 ytl istiyorum, site benim karışabilirmisin Centilmen ? :)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yok konu baltalama gibi bir durum yok dediğim gibi reklam konusu kapandı :) hit son 15 gün için şu an 400lerde ortalama

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.