Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

300 Yorum Karşılığında 15TL

retrospektif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
90
Wordpress sitesi için 30 yorum / gün şeklinde toplamda 300 yorum yapabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var.

İçerik konsepti ile ilgili bilgi ilgilenen arkadaşa detaylı bir şekilde verilecektir.

Ödeme iş bitiminde yapılacaktır.

Bu şartlarda (10 günlük bir çalışma) düşünen varsa konu altından ya da pm ile ulaşabilir.

Ödeme : Paypal & Garanti

supheli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
58
Güzel işte aslında yapmak isterdim ama ödeme koşullarım uymuyor...

retrospektif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
90
"buark9" ile anlaşıldı. Konu kilit lütfen :)

retrospektif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
90
İlginize teşekkür ederim, ama belirttiğim gibi şuan "buark9" ile beraber çalışıyoruz.

retrospektif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
90
buark9 arkadaşımız işini çok iyi yapıyor. Herkesin olduğu gibi benimde bu işlerde beklentim ve kritelerim var. Bunları fazlasıyla karşıladı. İşine çok özen gösteriyor, sahip çıkıyor. Zaten kendisiyle ekstra işler yapmaya başladık. O güveni sağlamak önemli olan..

qop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Turkcell TL ile ödeme yapabilecekseniz bende alabilirim işi.

buark9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
99
buark9 arkadaşımız işini çok iyi yapıyor. Herkesin olduğu gibi benimde bu işlerde beklentim ve kritelerim var. Bunları fazlasıyla karşıladı. İşine çok özen gösteriyor, sahip çıkıyor. Zaten kendisiyle ekstra işler yapmaya başladık. O güveni sağlamak önemli olan..

Çok teşekkür ederim yorumun için retrospektifte ödemeyi aksatmadı hatta kendisiyle işin yarısında ödemenin yarısı diğer yarısı ödemenin sonunda diye anlaştık ama işin yarısında ben istemememe rağmen kendisi ödemenin tamamını yaptı güvenilir anlayışlı bir arkadaş sağolsun