İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3000 TL ödüllü logo ve maskot yarışması

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
MASKOTLOGO.jpg




Tokat'ın Erbaa ilçesi Belediye Başkanlığı, logo ve maskot yarışması yapıyor. Yarışmaya katılmak isteyten arkadaşlarımız olabilir diye duyurmak istedim.


Yarışma bitiş : 13 Nisan 2012
Sonuçların açıklanması : 23 Nisan 2012 ( http://www.erbaa.bel.tr adresind
en )

ERBAA KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ LOGO-MASKOT TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

1.KONU: LOGO-MASKOT TASARIM
Erbaa Belediyesi'nin kurumsal simgesini (amblem/logotype, mascot); Erbaa’nın içinde bulunduğu Kelkit havzasında, çevresel ve ekolojik zenginlikler, sosyal coğrafya, kültürel farklılıklar ve coğrafi konum ile yeraltı yerüstü zenginlikleri ilham kaynağı alınarak kamuoyuna sunulmuştur. Misyonumuz, sahip olduğumuz çağdaş imajla uyumlu; yaratıcı, akılda kalıcı ve işlevsel kullanıma olanaklı bir biçimde tasarlanıp oluşturulmasıdır.

2. AMAÇ
Yaşadığımız konumda sahip olduğumuz herhangi bir yeraltı, yerüstü kaynağı, yaşam alanları, coğrafi konumu, doğa canlıları, doğal kaynaklar ve oluşumları, yetiştirilen ürünleri tanıtıcı ve belirleyici, yaşadığımız çağa uygun olarak, vizyonel ve fonksiyonel bir forma dönüştürülmesi hedeflenmektedir. Ancak siyasi-etnik bir görüş veya düşünceyi ifade eden veya çağrıştıran isim ve logo-maskot tasarımları Erbaa Belediyesi’nin simgesi olamaz. Seçilen logo ve maskot örneği Erbaa Belediyesinin her yıl düzenlemiş olduğu Geleneksel Kültürel Erbaa Etkinliklerinde hem logo hem de canlandırılmış maskot olarak kullanılacaktır.

Detaylar için Erbaa Belediyesinin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz : http://www.erbaa.bel.tr
Ayrıca yine bu site üzerinden word dosyasını buradan indirebilirsiniz. Bu dosyada tüm bilgiler yer almaktadır. Herkese başarılar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst