İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

301 yönlendirmesi hakkında bir sorum olacaktı

SineVadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin. Benim bir sorum olacaktı 301 yönlendirmesi hakkında.
Şimdi ben az çok araştırdım birşeyler öğrendim. Ama kafama takılan birşey var. Benim şimdi 2 domainim ve 1 adet hostingim var. Hostingim ise sadece 1 domain destekliyor. Şimdi ben eski domainimi yeni domaine htaccess ile yönlendirdiğimde yeni domaine yönleniyor fakat onu hostingimle ilişkilendiremediğim için sadece domain sayfası çıkıyor. Kısacası diyeceğim o ki yeni domainimle hostingimi ilişkilendireceğim ve sitemdeki içerik yeni domainde olacak. Eski domainimde boşta kalacak ama googledan girenler benim siteme yönlenecek.
Bu arada domainler ve hostum isimtescilde bulunuyor
Yardımcı olursanız senivirim.
Saygılarımla,

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
İsimtescil panelden yönlendirme yapabilirsiniz, ancak bu 301 olmaz. Ya da ücretsiz barındırma hizmeti veren sitelerin panellerini redirect için kullanabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5