Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitemin istatistiklerine bakarken Code 304 hatası diye birşey gördüm. Araştırdım fakat bir sonuç elde edemedim. 304 hatası ne demek? ve Nasıl bu hatayı giderebiliriz?
Mesela geçen ayki istatistiklerime baktığımda 30.000 kere 304 hatası vermiş. Bu hatayı gidermek için ne yapabilirim? Bir de 304.shtml dosyası oluşturup ftp'ye attım. Çalışıp çalışmadığını anlayamadım.
Yardımlarınız için teşekkürler...
Normal sartlarda, statik bir HTML sayfasi bu kodu gondermez.
Arada bir proxy yada cache mekanizmasi varsa 304 gonderebilir.
Yoksa kullandigin uygulama ile ilgili bir sorun olabilir.
Webserver ve uygulama/program ile ilgili bilgi verirsen ...
bende buradaki hataları soracam, bu hataların önüne nasıl geçerim yani bu kadar kayıp ziyaretçiyi tekrar nasıl kazanırım. bunun için global.asa gibi bi şey kullanıp hangi sayfaların request edildiğini falan bulabilirmiyim?
Joomla ve Smf kullanıyorum.. Bugün istatistiklerime tekrar baktım 130.000 kez 304 hatası verilmiş. Birkaç günde bu kadar artış olmuş. Ayrıca verdiğiniz linklere baktım. Bazı yerlerini de çevirmeme rağmen nasıl düzeltebileceğime dair bir çözüm yolu bulamadım. Ne yapabilirim?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.