Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

340 Yorum = 15 TL (Wordpress)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

retrospektif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
90
Daha önce buark9 ile beraber çalışmıştık. Kendisine işine gösterdiği özenden dolayı bir kez daha teşekkür ederim.

İlgili link : http://forum.iyinet.com/insan-kaynaklari/165273-300-yorum-karsiliginda-15tl.html

Şimdi yeni bir çalışma için yeni bir arkadaş arıyorum.

Wordpress sitesi için 20 yorum / gün şeklinde toplamda 340 yorum yapabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var.

İçerik konsepti ile ilgili bilgi ilgilenen arkadaşa detaylı bir şekilde verilecektir.

Bu şartlarda (17 günlük bir çalışma) düşünen varsa konu altından ya da pm ile ulaşabilir.

Dikkat :

Ödeme Paypal aracılığı ile iş bitiminde yapılacaktır. Öncesinde ödeme yapmayacağım.

Yorumlar 2-3 cümleden oluşan, konu ile ilgili ve anahtar kelime içeren yapıda olacaktır.

Bu şartlarda çalışmak isteyen varsa konu altından ya da pm ile bana ulaşabilir.

Teşekkürler..

brkbrkn

0
Üye
Açılan Konu
10
Hayır değil. Ne demek istediniz anlamadım ama herneyse pm bekliyorum. :)

buark9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
99
Daha önce buark9 ile beraber çalışmıştık. Kendisine işine gösterdiği özenden dolayı bir kez daha teşekkür ederim.

İlgili link : http://forum.iyinet.com/insan-kaynaklari/165273-300-yorum-karsiliginda-15tl.html

Şimdi yeni bir çalışma için yeni bir arkadaş arıyorum.

Wordpress sitesi için 20 yorum / gün şeklinde toplamda 340 yorum yapabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var.

İçerik konsepti ile ilgili bilgi ilgilenen arkadaşa detaylı bir şekilde verilecektir.

Bu şartlarda (17 günlük bir çalışma) düşünen varsa konu altından ya da pm ile ulaşabilir.

Dikkat :

Ödeme Paypal aracılığı ile iş bitiminde yapılacaktır. Öncesinde ödeme yapmayacağım.

Yorumlar 2-3 cümleden oluşan, konu ile ilgili ve anahtar kelime içeren yapıda olacaktır.

Bu şartlarda çalışmak isteyen varsa konu altından ya da pm ile bana ulaşabilir.

Teşekkürler..

ben teşekkür ederim sağolun :)
retrospektif ile çalışabilirsiniz arkadaşlar ödeme de falan sorun yaşamazsınız bende kendisine teşekkür ediyorum güzel yorumu için :)

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
Referansım yok , ancak deneyebiliriz.Memnun kalmazsanız parayı vermezsiniz.Benim içinde kendimi test etme zamanı olur.

yusufu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
ata arkadaş gibi benimde referansım yok , isterseniz deneyebiliriz.Memnun kalmazsanız parayı vermezsiniz.

OmerYrtn

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
45
Hocam zaten post işiyle uğraşıyorum fiyat ilgimi çekti açıkçası isterseniz görüşelim...

buark9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
99
arkadaşlar retrospektif te kesinlikle ödeme sorunu yaşamazsınız ben yaşamadım hala da yaşamıyorum kesinlikle çalışabilirsiniz

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
Şuanda yorumları atmaya başladım.Çalışıyorum şuanda günde 20 post olarak.Parayı işin sonunda alacağım ama güvenilir biri olduğunu hissettiriyor.

retrospektif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
90
arkadaşlar retrospektif te kesinlikle ödeme sorunu yaşamazsınız ben yaşamadım hala da yaşamıyorum kesinlikle çalışabilirsiniz

Şuanda yorumları atmaya başladım.Çalışıyorum şuanda günde 20 post olarak.Parayı işin sonunda alacağım ama güvenilir biri olduğunu hissettiriyor.

Teşekkür ederim :) Bunları duymak gerçekten çok hoş.

Nette olmadığım için biraz geç yazabildim, "ata350" ile anlaştık.

İlgilenenlere teşekkürler.

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
44
Sorun

Ben Sana 10 Kere Mesaj Gönderdim Bana Dönmedin.

İnsan Geri Döner....

1 Hafta Oldu Göndereli Pm'Den Görüşelim........

buark9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
99

arkadaşla benle çalıştım ödeme de en ufak bir problem olmadı için rahat olsun ödeme de sorun olmaz diyorum ya bende en ufak bir sorun olmadı yani ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...