Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

362K Edebiyat Hayattır Sayfası Acilen Satılık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasinPoyraz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Sayfa Link'i ; Pm İle Verilebilir.

Sayfa Full Organik Oto Like Vs. Yoktur. Günde Ortalama 1k Yeni Üye Geliyor. Paylasımların En Az Beğenisi 600 ' dür. Askere Gidiceğimden Sayfa Çöp Olmasın Diye Satmak istiyorum .

İstenen Ücret ;
200 TL

Hızlı İletisim ;
Facebook . com / ada.kral34

TekN@ Star

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Hocam Pm Attım Dönüş Yaparsan Sevineceğim...

gokhank

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
yasin poyraz nickli şahıs ile , alışveriş yaparsanız satacağı sayfanın ona ait olup olmadığını kanıtlamasını isteyiniz. 2 farklı sayfa için 2 ayrı görüşme yaptım. ikisindede kanıtlayamadı, bahane üretip sıvıştı. facebook üzerinden geldiğinde yusuf adıyla burada yasin adıyla ileitşim kuruyor, güvenilmez demiyorum ama,bende bıraktığı izlenim dolandırıcı olabileceği yönünde

TekN@ Star

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
yasin poyraz nickli şahıs ile , alışveriş yaparsanız satacağı sayfanın ona ait olup olmadığını kanıtlamasını isteyiniz. 2 farklı sayfa için 2 ayrı görüşme yaptım. ikisindede kanıtlayamadı, bahane üretip sıvıştı. facebook üzerinden geldiğinde yusuf adıyla burada yasin adıyla ileitşim kuruyor, güvenilmez demiyorum ama,bende bıraktığı izlenim dolandırıcı olabileceği yönünde

Yok Yok Kardeşimiz Asker Aciliyetten Satıyor Sayfada Onun Nasibse Ben Alıcam Sayfayı Bi Tekrar Konuşun Yanlış Anlaşılmalar Var Herhalde :)

gokhank

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
bu yazıyı ben yazmadan önce , bir şekilde ispatlamasını istedim sayfanın ona ait olup olmadığını. cevaben sayfa satıldı dedi :D alıcak kişi mutlaka kanıtlatsın sayfa onamı ait diye. istersede yaksın parasını keyfi bilir. bir gün öncede ispatla dedim o zamanda kaybolmuştu. sayfanın üst resmini değiştirmesini talep etmiştim yaptım ya dedi. ortada bir şey yok.

TekN@ Star

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
bu yazıyı ben yazmadan önce , bir şekilde ispatlamasını istedim sayfanın ona ait olup olmadığını. cevaben sayfa satıldı dedi :D alıcak kişi mutlaka kanıtlatsın sayfa onamı ait diye. istersede yaksın parasını keyfi bilir. bir gün öncede ispatla dedim o zamanda kaybolmuştu. sayfanın üst resmini değiştirmesini talep etmiştim yaptım ya dedi. ortada bir şey yok.
Allah Allah Bir Konuşayım Tekrar Bakalım...

TekN@ Star

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6

Haklıydın Kardeşim Allahından Bulsun Asker Birde Bana Yaptı Yapacağını Allah Büyük...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...