İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

39$'dan Başlayan Fiyatlarla %100 Managed Dedicated Serverlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Mickey_Knox

Misafir
%100 Managed,yani sunucunuzla ilgili her türlü işlemlerde(güncelleme,yazılım problemi,güvenlik,kurulumlar,vs) size yardımcı olmaktayız.

Aşağıdaki fiyatlar kampanya fiyatları olup dünyada bu fiyatlara rakip olacak %100 Managed Dedicated Server bulunmamaktadır:

==========================================

Turkbox.Net %100 Managed Dedicated Serverlar

Ekonomik Plan:

Intel Pentium 3 500
- 256 MB ECC-RAM
- Dual 9.1 GB Ultra 2 10000 RPM SCSI
- 100 GB data transfer
- Ücretsiz DirectAdmin ya da Win2003

= 39.95 USD / aylık
0 USD kurulum
[email protected]

Standard Plan:

Intel Celeron 2200
- 512 MB DDR-RAM
- 40 GB IDE HDD
- IP Adresi: 5
- 800 GB data transfer

= 70 USD / aylık
0 USD kurulum
[email protected]

Super Plan:
- Intel Pentium 4 3.2 (HyperThreading 800 FSB 1 MB Cache) - BU FİYATI KAÇIRMAYIN!
- 1024 MB ECC-RAM (PC 3200 Premium)
- 200 GB SATA HDD
- IP Adresi: 8
- 1000 GB data transfer
- Ücretsiz DirectAdmin

= 139 USD / aylık
0 USD kurulum
[email protected]

XEON Plan:

- Intel DUAL XEON 3.0 GHZ 2 MB CACHE & 800 MHZ Front Side Bus
- 1024 MB ECC Registered DDR2 RAM
- 80 SATA HDD
- Dual 10/100/1000 MBPS NICS
- IP Adresi: 5
- 1800 GB data transfer

= 229 USD / aylık
0 USD kurulum
[email protected]

Turkbox.Net %100 Managed Dedicated Serverlar Sonu

İşletim sistemi olarak bir çok Linux türevi ve Windows 2003 Web ve Standard Edition kurabiliriz.

24 saat destek!Emergency mail sistemi ile acil durumlarda gönderdiğiniz emailler teknik servis elemanlarının cep telefonuna ulaşır...

Ödemeyi Paypal ile ya da banka havalesi ile yapabilirsiniz.

Ayrıca sitemizden diğer paketlerimize de ulaşabilirsiniz.
http://www.turkbox.net
[email protected]

S

SempatiX

Misafir
Base System Configuration:

• 2 x Intel XEON 2.4GHz
• 80GB IDE Hard Drive
• 1024MB DDR RAM
• Bandwidth: 1000GB
• IP Addresses: 8 (5 usable)
• Private VLAN
• Basic Resource Monitoring
• FreeBSD, OpenBSD, Linux, Windows*
• 100% Self Managed and Dedicated

Monthly Fee Options:
• $169.00 (Plus One-time Setup Fee of $49.00)

Normalde 169 $ ... http://www.layeredtech.com/ dan alıyorsunuz makinaları...

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sanırım arkadaş eski büyük dialer vurguncularından yeterli.com 'un sahibi Mickey_Knox sen olmalısın?

M

Mickey_Knox

Misafir
Sempatix, sunucularımızın Layeredtech ile alakası olmadığı gibi fiyatlarımız oldukça farklıdır. Ayrıca bu fiyatlara %100 management da dahildir...

Onursql,sunucu satışı için Mickey_Knox'un adına yazıyorum ben.

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu adam dolandırıcının tekidir yeterlinin paraları cebe indirdi

hakan20

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteye bir baktımda daha açık adresin bile yok.

M

Mickey_Knox

Misafir
Herkese iyi aksamlar; öncelikle yöneticilerden başlığın kilitlenmesini rica ediyorum.

Mesajlara gelince; Turkcerap, dialer piyasasında olduğunu ve Yeterli.com ile calisip benden ödemeler aldığını hatırlıyorum(ayrıca yaklaşık bir ay önce de Telcoweb'den dialer aradığını,bana yönlendirildiğini ve şu anda sanıyorum Kenyadan :) bir hattının olduğunu ve günde 5000 dk yaptığını salladığının duyumlarını alıyorum :). Dialer piyasası Turk Telekom tarafından geçici olarak kapatıldı. Konuyla ilgili haber ve Telekom'un ödemeleri elinde tuttuğunun kanıtı turk.internet.com sitesinde dialer ile ilgili arama yaparsanız bulacağınız haberlerde var.

Serverlara gelince, Türk absürt piyasasında Mickey Knox ismini çok iyi bilirler ve her zaman Türk absürt siteleri için elimden geldiğince kaynaklar oluşturmaya çalıştığımı ve de hizmet verdiğimi de çok iyi bilir herkes. Sunucularımız oldukça düşük fiyatlarda sadece teknisyenlerimize kazanç sağlayacak setup ücretleri ile satılmakta. Kişisel olarak ve de buraya benim adıma mesaj yazan arkadaşımda dahil yeni açılan sunuculara gecikmesiz hizmet vermek için çalışıyoruz. Amacım kısa bir süre için bir çok server satmak ve yeni hazırlanmakta olan heker-proof shared hosting servisimiz için portföyümü genişletmek; kazanç ile işim yok dedicatedlarda.

Neyse,bir daha benim adıma grubumdan buraya post yapılmaz.
Saygılar,sevgiler.
Mickey Knox

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nedese telco ile calısan diger arkadaslar odemelerini tam aldılar mesela bora telco 1 sizemi odemedi?

Hat kenya uydusunda baya 1 dakika da alıyorum

S

SempatiX

Misafir
Mickey_Knox' Alıntı:
Sempatix, sunucularımızın Layeredtech ile alakası olmadığı gibi fiyatlarımız oldukça farklıdır. Ayrıca bu fiyatlara %100 management da dahildir...

Layeredtech ile çalışmıyorum diyorsun ama senin siten oradan... O zaman Layeredtech iyi yer diyorsun ben orada barındırıyorum kötü bir yerden aldığım dedicatedlarıda size dağıtıyorum... Öylemi demek istiyorun ? :)

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunların dolandırdıkları para 200 300 milyar civarı var

Maverick

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Abi sitesine dialer koyup tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen insanlara hiç güvenilirmi. Birde gelmiş dedicated satıyor.

A

ALCoHoLiK

Misafir
oo Buyuk vurguncu Mehmet... 80bin dk ya yakin alacagimi alamadim senden. Simdi birde utanmadan hosting isinemi girdin... Yuzunun hicmi astari yok hay .... Ama sunu unutma bulusmamiza cok az kaldi....

M

Mickey_Knox

Misafir
Ödemesini almayıp görüşmek isteyenler pm atsın buyursunlar alsınlar numaramı.
Bora Türkiye ile çalışmıyordu, bir süre oyun sitelerinden dakikalar yaptı exploitlerle o kadar. Yaptığı dakikaların hepsi bana geliyordu cmylmz gibi userları vardı sistemde. 10-15 bin dakika için Telco yabancı dialer pazarlayan resellerını kaybetmez.

Bu arada Telco ile çalışmıyorduk biz ödeme almadığımız zaman Türk Globalstar şirketi vardı ki sitelerinde bile "biz dialer işinde değiliz" diye mesaj yayınlamışlardı :).

Dedicated işine gelince,onlarca aktif sunucumuz farklı datacenterlarda bulunuyor; Turkbox.net in bulunduğu sunucunun datacenter'ı Savvis'in private networkunde DDOS'lardan dolayı.
Rahatsız olanlar olacaktır ama Wardom'un sahibi m3hm3t'in programcılığı ile shared hosting işinede girip rakipsiz bir heker-proof sistem yaratıyoruz.

Neyse,moderatorler lütfen bu başlıkta kilitlensin.

T

tahtakale

Misafir
Tamam, başlığı kilitliyorum....
Hay Allah noldu bu kilite böyle, acaba dialer mı bulaştı :D

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siz telco nun odemeleride yapmadınız sorun burda

globalstar odemedi tamam telcoları neden odemediniz??? Yeterliyi neden acamıyorsun 1 daha calıscak insanmı bulamayacaksın

Bende seni goruyorum yabancı forumlarda dialer isterken??? ben telcodan 1 ay evvel de dialer istemedim

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ALCoHoLiK' Alıntı:
oo Buyuk vurguncu Mehmet... 80bin dk ya yakin alacagimi alamadim senden. Simdi birde utanmadan hosting isinemi girdin... Yuzunun hicmi astari yok hay .... Ama sunu unutma bulusmamiza cok az kaldi....
Hahaha bu adamda gmessenger die trojan daitan vatandas [yanlis kalmis olabilir aklimda] :D puhahaha senlige bak.

Aleme selam dialere devam :D Allah cezayizi vercek nasilsa dilde tuy bitirmeye gerek yok :D

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dialeri indirdiginde uyarı cıkıyor yurtdısı hatlarına baglancagın ve arayacak olan telefon numarası ucreti baglanacak site hepsi yazıyor evrensel bir dil olan ingilizce olarak bunu kabul eden insan entere basıp giriyor yoksa exit tusuna basıyor

herkesin hür iradesine kalmıs girer yada girmez girende ucretini oder

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitemize almanda giriyor arabda ingilizde turkce yazsa onlar anlamaz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5