İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3D Oyunlarım için Sponsor lazım...

RecLast

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle merhabalar. Benim adım Ümit(Emre) Eski.20 Yaşındayım ve Üniv. Öğrencisiyim. Kendi çapımda oyunlar yapıyorum 3D oyun yapımı ile uğraşıyorum. Unity,Blender,3DsMax,VB... Programlar kullanıyorum.Yaptığım oyunlar kendi çapımda basit oyunlar ama her an kendimi geliştiriyorum. Yakında online olarak oynanabilen oyunlarda yapacağım tabiki. Şimdi bunun için bir site açmayı planlıyorum.Hem oyun yapımı hakkında bilgi veren bir forum olacak.Hemde kendi oyunumu tanıtacağım bir forum olacak. Dizayn falan herşeyi hazır.

http://reclast.1x.net/

Site bu şekilde bişey olacak. Hata sorunlar varsa daha düzeltiriz. Ama maddi imkan 0. Bir nevi ek gelir olur diye istiyorum siteyide. Reklamlardan falan hostu karşılasam yeter. Fakat alacağım site çok küçük bişey olmamalı çünkü Unity in webden oyunu açabilme durumum var. belki bilirsiniz

www.nplay.com

bunun gibi online olarak oyunlarda açabilirim. Bukadar prof olmasada geliştiriyorum kendimi.hatta kendimi iyi geliştirebilirsem dedicated ile sağlam oyunlarda açabilirim. Yani her an gelişme imkanı olan bu projemde 0 imkan ile yapılabileceklerimi görmek bana yardım etmek isteyen varsa msn adresim.

[COLOR="Red"][email protected][/COLOR]

Yada pm atabilirsiniz.

Hatta yatırım yapıp oyunada isminizi yazmamı isterseniz onuda ayarlayabiliriz. Oyunlarımda reklamlarınızda olabilir. Söylediğim gibi ben her şekilde oyunumu yapıcam. Ama siteden para kazanmak ve tanıtımı daha iyi olur diye istiyorum özellikle.

Oyunumun demosunu görmek için ilk verdiğim siteden bi kaç resimi ve videoma bakabilirsiniz.

Teşekkürler. İyi Günler...

PS: Bu arada forumlardan falan anlarım. Bir kaç sitede de yöneticiyim. Belki referans isterseniz diyerekden onuda söyleyelim ^^

RecLast

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiye de bu işin yapılamayacağını gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bütün hevesimi şevkimi kaybettim . Türk Oyun yapımı neden olmadığını şimdi daha iyi anlıyorum....

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Emrecim Bende SEni Tanıyorum Biliyorsun.. Ama Hani Alan adın 1x.net' e Ayit Alt Alan Adı Olarak acılmıs Bir Şey Kimse Olmaz Yani Sponsor :(

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Tamamı bold, tamamı renkli yazı yazmak her forumda olduğu gibi iyinet forumlarında da yasaktır mesajlarınızı yeniden düzenleyiniz.

RecLast

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Emrecim Bende SEni Tanıyorum Biliyorsun.. Ama Hani Alan adın 1x.net' e Ayit Alt Alan Adı Olarak acılmıs Bir Şey Kimse Olmaz Yani Sponsor :(

Siteyi taşımayacağız zaten. Yeni host ve domainden baştan açıcaz yukarda demiştim ^^

Tamamı bold, tamamı renkli yazı yazmak her forumda olduğu gibi iyinet forumlarında da yasaktır mesajlarınızı yeniden düzenleyiniz.

Şimdi Oldumu?

Hayatta şunu hiç sevmem.
Yapılmamış olan birşeyi söyle yapacam böyle yapacam demeyi
Ondan sonra yapamayınca ortadan kayboluyorsunuz.
Yapmış oldugun bir oyun projesi varmı göster bize ona göre birşey diyelim

Süper mario gibi oyunları göstermede

Önce dedigim oyunu yap bakalım yapabilecekmisin.

Bence yapamazsın burayada yazıyorum.
Önce bir kursuna gitmeni öneririm sana.

Süper mario mu? 3D oyun yaptım arkadaş madem bilmiyorsun yorum atma.Millet 2D Uğraşırken ben 3D yaptım insaf.Bu oyunu yapmak okadar kolaysa yap bakalım seni görelim ;) Ev imkanları ile crysis gibi bi oyun yapmamı beklemiyorsunuz ya? Ayrıca projenin herşeyi hazırdı.hikayesi,karakterler,guiler, sadece birkaç kod eksiğim vardı onuda gideriyordum ve ben Sadece bi sponsor bulup siteyi açmak istedim. Sadece SİTE ! Neyse önemi yok artık.Oyunu açarım o bana yeter.Oyunun bir çok bugunu şimdiden gidermiştim.Bir çok yeni şey ekledim. Dahada devam ediyorum.Bittiğinde görüşmek üzere....

http://www.youtube.com/watch?v=XJw1pJwi180

Bu arada bir örnek gösteriyim o mario oyunumdan ;)

RecLast

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ozaman yap bi oyun arkadaş. Ben en azından Türkiye'de bir oyun çıksın istiyorum.Uğraşıyorum. Okadar bilgin varsa yap bitanede görelim ;) Ben çok gördüm öyle diyenleri çok biliyorum dersini aldım ama 1 tane oyun yapmaya çalışmaz. Neden aldınki dersi ozaman? Zaten bu yüzden biz mahrum kalıyoruz. Milletin parası var dersini alır bi ... yapamaz. Biz dersini alamayız ama yapmaya çalışırız. İlahi adalet...

RecLast

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir şirkette çalışma şansımız yok üniv. okuyorum. önce iyice oku konuyu.
herkes yazabilirse Türkiye'de neden bukadar az oyun var?
ben biyere gelmek peşinde değilim sadece Türkiye için oyun yapıyorum. Japonya ve Çin neden çok tanınıyor biliyormusun? Çocukluğumuzda hep onların online oyunlarını oynadığımız için.Çin ve Japonya ya sırf o yüzden merak sardığımı bilirim ben.

İşin gücün varsa bak işine. Benimde moralimi şevkimi kırmaya çalışma.
Yaşıma inanmıyorsan veriyim tc bak. Kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilim.
Eğitim sistemi okadar harikulade ki ders notu iyi olan biyerlerde halbuki asıl işe meraklı iş ile bilgisi olan bi ... yapamıyor.

Her neyse. bukadar tartışma yeter. Hiçkimseden bi yardım bişey istemiyorum dahada cevap yazmıyorum. Oyun bittiğindede burada yazarım...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.