İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3D / Web / Arayüz (Template) / XHTML / Tasarımlarınıza Profesyonel Çözümler.

Desmosedici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar ben tasarımcıyım.
İhtiyaç duyabileceğiniz her konuda tasarıma profesyonel destek verebilecek kapasitede tecrübem var.

Örnek tasarımlarıma ve hakkımda daha detaylı bilgiye ulaşmak, tasarım çizgimi görmek isteyenler web sitemi inceleyebilirler.

www.arizaliadam.com

forum.iyinet.com üzerinden çalıştığım cyberfrs adlı arkadaşın E-Ticaret scriptine hazırladığım tasarımları referans olarak görebilir ve kendisine beni sorabilirsiniz.

Hazırladığım e-ticaret sitelerinden bazıları
www.emrebaby.com
www.forumaudio.com/index.php
www.muziksepeti.com
www.weddingbandexpress.com
www.bilgiticaret.com.tr

Hazırladığım web sitelerinden bazıları
www.motokeyf.com
www.drumclub.net
www.bizimmahalle.com.tr
www.banuevleri.com.tr
www.arizaliadam.com
www.celisa.com.tr
www.esit.com.tr
www.istanbulriders.com
www.heflinreps.com

Ayrıca grafik tasarım örneklerinden bazıları (3 imaj sınırı olduğu için fazlasını koyamadım.)
bmw.jpg

ragerazor.jpg

torturator2.jpg

Tasarım ücretleri minimum 50 Ytl'den başlar ve işe göre değişkenlik gösterir.
Merak edenleriniz olursa işlerimin daha fazlasına web sitemden gözatabilirsiniz.

Herhangi bir tasarım yaptırmayı düşünürseniz [email protected] adresini msn'inize ekleyiniz. Oradan görüşebiliriz.

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum gayet profesyonel çalışıyorsun ayrıca web 2.0 tasarım anlayışın var. nirvana_scs [dot] hotmail.com ekler misin lütfen.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.