Merhabalar ben tasarımcıyım.
İhtiyaç duyabileceğiniz her konuda tasarıma profesyonel destek verebilecek kapasitede tecrübem var.
Örnek tasarımlarıma ve hakkımda daha detaylı bilgiye ulaşmak, tasarım çizgimi görmek isteyenler web sitemi inceleyebilirler.
www.arizaliadam.com
forum.iyinet.com üzerinden çalıştığım cyberfrs adlı arkadaşın E-Ticaret scriptine hazırladığım tasarımları referans olarak görebilir ve kendisine beni sorabilirsiniz.
Hazırladığım e-ticaret sitelerinden bazıları
www.emrebaby.com
www.forumaudio.com/index.php
www.muziksepeti.com
www.weddingbandexpress.com
www.bilgiticaret.com.tr
Hazırladığım web sitelerinden bazıları
www.motokeyf.com
www.drumclub.net
www.bizimmahalle.com.tr
www.banuevleri.com.tr
www.arizaliadam.com
www.celisa.com.tr
www.esit.com.tr
www.istanbulriders.com
www.heflinreps.com
Ayrıca grafik tasarım örneklerinden bazıları (3 imaj sınırı olduğu için fazlasını koyamadım.)
Tasarım ücretleri minimum 50 Ytl'den başlar ve işe göre değişkenlik gösterir.
Merak edenleriniz olursa işlerimin daha fazlasına web sitemden gözatabilirsiniz.
Herhangi bir tasarım yaptırmayı düşünürseniz [email protected] adresini msn'inize ekleyiniz. Oradan görüşebiliriz.
İhtiyaç duyabileceğiniz her konuda tasarıma profesyonel destek verebilecek kapasitede tecrübem var.
Örnek tasarımlarıma ve hakkımda daha detaylı bilgiye ulaşmak, tasarım çizgimi görmek isteyenler web sitemi inceleyebilirler.
www.arizaliadam.com
forum.iyinet.com üzerinden çalıştığım cyberfrs adlı arkadaşın E-Ticaret scriptine hazırladığım tasarımları referans olarak görebilir ve kendisine beni sorabilirsiniz.
Hazırladığım e-ticaret sitelerinden bazıları
www.emrebaby.com
www.forumaudio.com/index.php
www.muziksepeti.com
www.weddingbandexpress.com
www.bilgiticaret.com.tr
Hazırladığım web sitelerinden bazıları
www.motokeyf.com
www.drumclub.net
www.bizimmahalle.com.tr
www.banuevleri.com.tr
www.arizaliadam.com
www.celisa.com.tr
www.esit.com.tr
www.istanbulriders.com
www.heflinreps.com
Ayrıca grafik tasarım örneklerinden bazıları (3 imaj sınırı olduğu için fazlasını koyamadım.)
Tasarım ücretleri minimum 50 Ytl'den başlar ve işe göre değişkenlik gösterir.
Merak edenleriniz olursa işlerimin daha fazlasına web sitemden gözatabilirsiniz.
Herhangi bir tasarım yaptırmayı düşünürseniz [email protected] adresini msn'inize ekleyiniz. Oradan görüşebiliriz.