İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3G'ye Az kaldı - Fiyatler ne olursa kullanırsınız ?

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bilincsiz kullanicilari alacaklar buna eminim buda iyi olacak ttnet biraz öyle havadan atmayi görecek biraz düzen gelecek.

Bizler icin internet önemli bizlerin zamanlari degerleri.Yani bir dosya indirirken 15 dk degilde 5 dk icinde kurulmus olmasi lazim dahi bu yüzden bu teknoloji fazla kullanamayacagiz bunu bende avrupada kullandim cok yavas denilebilicek cunku heleki türkiyede hatlarin her yerde cekmedigini düsünürsek deneme yapmak lazim ama adsl tutmayacak bunu biliyoruz..

3g laptopda yada normal pc de bizlerin isine yaramaz hepimizin zaten evinde isyerinde net var hizli ne gerek var ugrasmaya bir telefonda olur oda herkesde telefon yok.

Ornek hersey yerinde yapilir diye dusunuyorum. Yani internetten televizyona bakmak yerine elinde kumanda ile tv ye bakmak daha zevklidir.

Internetten telefon ile konusmak yerine cep telefonundan konusmak daha saglam ve zevklidir.

Internete girmekte bilgisayarda zevklidir. Yoksa boyle ornek akbankta subelerde var ayakta kullanilan bir bilgisayar bunda internete girmek zevkli degildir.

hic bir zaman telefon kameralari normal kameralar yerine gecemeyecek.
hic bir zaman telefon kameralari normal kameralarin yerine gecemedigi gibi.

yani her seyin yeri var hersey icin özel bir alet var. Hersey yerinde güzel.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Fiyatlar açıklandı ve aşırı pahalı buldum.
Çok farklı seçenekler ile satılıyor.
Adil kullanım miktarları ise oldukça ilginç :D Mesela vodafone'da günlük 250 MB ve aştığı zaman 128 kbps ile bağlantı sağlıyorsunuz.
Turkcell'de ise kota aşım ücretleri ile birlikte 199 tl'lik faturayı geçtikten sonra kota aşım ücreti alınmıyor ve 128 kbps bağlanıyorsunuz.

Paketlerden birsi 24 ay tahütlü ve modem hediyeli 69 TL

Hani kısa süreli kullanmak istesen ( Tatile vs.. gidildiği hesaba katılırsa ) modem ücretleri de 120 180 tl, almak zorundasın.

Hani ben bunu aldım ve kablosuz ağ ile diğer bilgisayarımda girsin diyorsanız ona farklı modem almak zorundasınız ve onun modemleri çok pahalı. Ayrıca bu modemi almakla herşey bitmiyor ve aşağıdaki gibi ek ücretlere tabi tutulyorsunuz.

Aylık paket tutarı dışında 31,1TL tutarındaki "yeni tesisi özel iletişim vergisi" ve kampanya sözleşmesinden doğan damga vergisi ilk faturanıza yansır.
Ayrıca TGM Ruhsat (yıllık 12 TL) ve TGM Kullanım (Aylık 1 TL) vergileri de faturanıza yansır.

Bu kadar büyük meblağları düşünmüyordum ben. :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.