ite adresi: guzeller.org
Başlangıç Fiyatı : 1,500 ytl
Minimum Artış : 50 ytl
Hemen Al Fiyatı : 2,750 ytl
Sitenin açılış tarihi: 11 Ekim 2006
Günlük hit sayısı, kaynak link: http://extremetracking.com/open?login=gzllr
Hosting dahilmidir: 1-2 ay kadar sunucumda kalabilir.
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Scriptin satışı ve başka bir sitede kullanılması yasaktır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır
Satma nedeni : yeni siteler oluşturmak.
PR değeri varsa linki : pr4 - gelecek pr5
Alexa sıralaması linki : 312,017 - http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?url=www.guzeller.org
Varsa sitenin aylık getirisi : Günlük en düşük 6$ adsenseden alıyorum. 10 $ olduğuda oldu ama 6$ dan aşağı olmuyor + diğer reklam gelirleri olarak text linkler var. baska reklam almıyorum uzun zamandır.
linkler icin 25 ytl alıyorum aylık
suanki sitedeki linkleri 3er aylık aldım bitiş süreleri 15 kasım geneli.
Satış sonlanma tarihi : 7 ekim pazar saat 24:00
Özel notlar :
Site "resim" aramasında 2. sayfada ve 1. sayfaya cıkması an meselesidir.
Site "resimler" aramasında 3-4. sıra olarak gidip gelmektedir, sağlam linkleri vardır (750 milyona yakın 3er aylık pr4 ve üzeri sitelerden ücretli link aldım, linklerin 2bucuk ayı kalmıstır ortlama, cok site ile link degisimi vardır)
"güzeller" aramasında 3. sıradadır
Çoğu aramalarda ilk sayfadadır ve hitlerin hemen hemen hepsi diyebiliriz googleden gelmektedir.
Sitedeki script kendi yazdırdıgım özel bir scripttir, admin panelli ve coklu resim eklemeli, eklenen resimlerin üzerine istedigin yazıyı yazdırabilme, ortalama 5bin adet resim bulunmakta ve kendi hostunda barınmaktadır resimler.
aylık ortalama 150 GB trafik harcamaktadır. unlimited alan olusturdum.
Scriptte arama özelligi entegrelidir ve aranan kelimelere göre images.google.com.tr'den resimleri listelemektedir ve aranan kelimeleri 1 haftadır kaydetmektedir, doğal olarak aramalarda sonuc gösterdigi icin spam olarak sayılmaz.
hitler genelde googledan ana sayfaya gelmektedir.
Hitlerin yeri sağlam diyebiliriz.
Domain jenerik sayılır, popülerdir.
Alan arkadaş text linklerin süresi dolana kadar kaldırmamalıdır.
Alan arkadaş popup ve banner reklamlar alarak geliri artırabilir.
Site full seoludur, title keyw desc url ve diger sayfa öbekleri seoya full uyumludur, inceletme şansınız var.
Adsense gecen ay 150$ civarı , ondan önceki ay 200$ civarı, daha önceki ay 250 $ civarı kazanmıstır ve son 10 gündür günlük 6$ı düşmemiştir adsense kazancı.
Ciddi alıcı arkadaslara adsense screen shotları gösterildikten sonra fiyat icin teklif verebilirler.
Domain isimtescil.net'tedir ve 2008 eylül ayına kadar kayıtlıdır.
Ödemeler iş bankası hesabıma havale yada eft olarak yapılabilir.
yorum yapabilirsiniz , olumlu yada olumsuz.
3 webmaster forumunda da eş zamanlı konu acılmısıtr, en yüksek teklif verene site devir edilecektir.
Başlangıç Fiyatı : 1,500 ytl
Minimum Artış : 50 ytl
Hemen Al Fiyatı : 2,750 ytl
Sitenin açılış tarihi: 11 Ekim 2006
Günlük hit sayısı, kaynak link: http://extremetracking.com/open?login=gzllr
Hosting dahilmidir: 1-2 ay kadar sunucumda kalabilir.
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Scriptin satışı ve başka bir sitede kullanılması yasaktır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır
Satma nedeni : yeni siteler oluşturmak.
PR değeri varsa linki : pr4 - gelecek pr5
Alexa sıralaması linki : 312,017 - http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?url=www.guzeller.org
Varsa sitenin aylık getirisi : Günlük en düşük 6$ adsenseden alıyorum. 10 $ olduğuda oldu ama 6$ dan aşağı olmuyor + diğer reklam gelirleri olarak text linkler var. baska reklam almıyorum uzun zamandır.
linkler icin 25 ytl alıyorum aylık
suanki sitedeki linkleri 3er aylık aldım bitiş süreleri 15 kasım geneli.
Satış sonlanma tarihi : 7 ekim pazar saat 24:00
Özel notlar :
Site "resim" aramasında 2. sayfada ve 1. sayfaya cıkması an meselesidir.
Site "resimler" aramasında 3-4. sıra olarak gidip gelmektedir, sağlam linkleri vardır (750 milyona yakın 3er aylık pr4 ve üzeri sitelerden ücretli link aldım, linklerin 2bucuk ayı kalmıstır ortlama, cok site ile link degisimi vardır)
"güzeller" aramasında 3. sıradadır
Çoğu aramalarda ilk sayfadadır ve hitlerin hemen hemen hepsi diyebiliriz googleden gelmektedir.
Sitedeki script kendi yazdırdıgım özel bir scripttir, admin panelli ve coklu resim eklemeli, eklenen resimlerin üzerine istedigin yazıyı yazdırabilme, ortalama 5bin adet resim bulunmakta ve kendi hostunda barınmaktadır resimler.
aylık ortalama 150 GB trafik harcamaktadır. unlimited alan olusturdum.
Scriptte arama özelligi entegrelidir ve aranan kelimelere göre images.google.com.tr'den resimleri listelemektedir ve aranan kelimeleri 1 haftadır kaydetmektedir, doğal olarak aramalarda sonuc gösterdigi icin spam olarak sayılmaz.
hitler genelde googledan ana sayfaya gelmektedir.
Hitlerin yeri sağlam diyebiliriz.
Domain jenerik sayılır, popülerdir.
Alan arkadaş text linklerin süresi dolana kadar kaldırmamalıdır.
Alan arkadaş popup ve banner reklamlar alarak geliri artırabilir.
Site full seoludur, title keyw desc url ve diger sayfa öbekleri seoya full uyumludur, inceletme şansınız var.
Adsense gecen ay 150$ civarı , ondan önceki ay 200$ civarı, daha önceki ay 250 $ civarı kazanmıstır ve son 10 gündür günlük 6$ı düşmemiştir adsense kazancı.
Ciddi alıcı arkadaslara adsense screen shotları gösterildikten sonra fiyat icin teklif verebilirler.
Domain isimtescil.net'tedir ve 2008 eylül ayına kadar kayıtlıdır.
Ödemeler iş bankası hesabıma havale yada eft olarak yapılabilir.
yorum yapabilirsiniz , olumlu yada olumsuz.
3 webmaster forumunda da eş zamanlı konu acılmısıtr, en yüksek teklif verene site devir edilecektir.