İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

4 Adet Aktif Hesap var

Se_Lin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaslar elimde 4 tane aktif hesap mevcut. Sitemiz icin acmistim ancak tek sayfayi kabul etmiyormus adword eger ihtiyaci olan varsa satabilirim.

P

pozitif06

Misafir
bu hesap satmayı nasıl beceriyorsunuz! moderatorler bu konuyu kilitlemeli, sürekli adsense, adword hesap satışı yapılıyor...

isteyen başvurusunu yapar adsense onaylar hesap açılır, bunun nesini ücretle satıyorsunuz !

cankurt07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu hesap satmayı nasıl beceriyorsunuz! moderatorler bu konuyu kilitlemeli, sürekli adsense, adword hesap satışı yapılıyor...

isteyen başvurusunu yapar adsense onaylar hesap açılır, bunun nesini ücretle satıyorsunuz !

Sanırım şu anda adword Türkiye'ye hesap aktif etmiyor. Benden de bir çok istek var adword hesabı talebi. Rusya da olduğum için ben sorunsuz hesap aktif edip kuponları kullanabiliyorum ve arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Orlando Jack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
P.m attım. Eklerseniniz konuşa biliriz.Eğer düşündüğüm gibi olursa ileriye dönük calışa biliriz ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.