İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

4 Aydır domain Dahil İndexlenmedi

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bazı konularda da yazdım fakat çözüm bulamadık.Ne yaptıysam olmuyor.
Siteyi 4 ay önce açtım benden önce açan olmamış arşivden baktım fakat yok.
Siteyi açtığım 1 hafta boş durdu forum kuruluydu fakat ayarlamalar sebebiyle boş durdu.
Sonra kategori vs. derken önce kendi yazılarım sonrada haberler download derken iyice konu sayım oldu.
Fakat açıldığımdan beri google domaini bile indexlemedi.
Sitemap yaptım hemde şu uzun süren programla olandan.Sonuç 0.Google mail attım sağolsun "mmmm" arkadaşımızla ingilicez mail yazdım fakat sonuç yine 0.

Sitede hiçbir hile yoktur.
Spam sayfa kesinlikle yoktur.Keyword'ler yoktur.
Benim hatam nerde niye indexlenmiyorum :(

Benim gibi sıfır domainle ceza yiyen oldu mu?Olduysa ne yaptı çözüme kavuştu mu?

Edit: www.pcqopat.com link budur.Yazmayı da unutmuşum.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sandbox'a inanırmısın arkadaşım (ilk görüşte aşka inanırmısın gibi oldu)

büyük ihtimal sendede bu sorun var...

sitede sandboxtan nasıl kurtulurumla ilgili konular vardı hadi hep birlikte bi göz atalım :)

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet sandbox'a inanıyorum vede içindeyim şuanda :(
Tüm konuları okudum hatta Zıpkın konuda açmıştı orada da tartıştık beceriksiz_acemi arkadaşımızda yazdı fakat çözüm olmadı.Tek index olmuyor.Bu siteden 2ay sonra başka bir forum açtım arkadaşıma onu indexliyor beni indexlemiyor :(

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
kaliteli bir iki siteden link aldın mı hiç arkadaşım? mesela ben 4 gün önce bir site açtım ve dün indexlendi :D nispet yaparmış gibi olmasında yanlış anlama hiç backlink i yokmu sitenin?

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet aldım pr4 direk link aldım.Tüm sayfalarında ve onun gibi pr3+pr4 site çok.
Google backlink 216
pr4'dür.

Ayrıca dmoz kayıtlıyım.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beceriksiz_acemi' Alıntı:
sorması ayıpdır ama http://www.pcqopat.com/forum/ şu adresdeki en alttaki sitelerle birden link değişimine mi girdin sen ?
Evet :( Fakat bu sebep mi?
Tamam sebep olabilir fakat ne siteler görüyorum benimki hiçbirşey ama indexlenmiş.Birde bu kadar linki bir anda almadım.
1ay 4-5tane pr4 link vardı sonradan aldım oda haftada bir tane 2 tane.

Edit:
Bir sürü sitede görüyorum yüzlerce link var hatta daha çok onlara birşey olmazken niye bana oldu :(

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Herşey olabilir yavaş ve sağlam ilerlemek iyidir.

U

umurcan

Misafir
kesin sandbox dasın geçmiş olsun 4 ay geçmişse yakında çıkarsın sandboxtan
bu arada 666.mesajım belki çıkamayabilirsin :D

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum aynı problem bende de var.. benim en azından anasayfa indexli ama... :) benmde 4 ay oldu.. tek bir sayfa indexli şu anda... hiçbir hile yok, bişe yok... anlamıyorum nasıl oluyo... bi çöüzm bulabilirsen bana da söle nolur...

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
turkmuhabbet.com sitemizde çok uzun süre hiç indekslenmemişti. yaklaşık 8-9 gün önce bi baktık aniden indeksledi ve 2 günü falan 200 sayfayı kayıt etti. sabret, elbet çıkıyor...

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnşallah arkadaşlar.Zaten bir başlasa gerisi gelir herhalde ahh bi başlasa :(

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
@Pcqopat google mail atmayı denedinmi yada bir cvp aldınmı onlardan elbet bir çözümü vardır

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
theersin' Alıntı:
@Pcqopat google mail atmayı denedinmi yada bir cvp aldınmı onlardan elbet bir çözümü vardır
Tabiki attım.Türkçe mail attım baktım cevap yok tabi değişen birşeyde bende ingilizce yazdım [email protected] yolladım yine cevap yok geçen hafta yine yolladım cevap yok.
Valla bıktım mail atmaktan.Hatam ney bir bilsem keşke :(

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Pcqopat.Com' Alıntı:
Tabiki attım.Türkçe mail attım baktım cevap yok tabi değişen birşeyde bende ingilizce yazdım [email protected] yolladım yine cevap yok geçen hafta yine yolladım cevap yok.
Valla bıktım mail atmaktan.Hatam ney bir bilsem keşke :(

hım acaba hostan kaynaklanıyor olabilirmi ne alaka diceksin bazı arkadaşlar diyordu host kapalı kaldı bir süre google indexlemsi durdu :S başka sitelerden sitene link ver alt sayfalar oluştur olmassada google ara gitsin :)

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
theersin' Alıntı:
hım acaba hostan kaynaklanıyor olabilirmi ne alaka diceksin bazı arkadaşlar diyordu host kapalı kaldı bir süre google indexlemsi durdu :S başka sitelerden sitene link ver alt sayfalar oluştur olmassada google ara gitsin :)
Hostla ilgil değildir mesela aynı hosta 2 site daha kurdum arkadaşlara full ben kurulum yaptım onlar tıkır tıkır indexleniyor.
Siteme yeteri kadar link var zaten dmoz kaydım bile var.Ben bu işden hiçbirşey anlamadım :( Google ararsamda fax da çeksem adamlar beni sevmiyor bir toon mail attım tek cevap yok :(

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Google banım kalktı 58 sayfam indexlenmiş halde ve gelenler bile oluyor.
Tüm yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler.Benim durumumda olanlar inşallah en kısa sürede çıkarsınız :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5