İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

4 sitem birden heklenmiş @Gazzin.com

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
gazzin.com sonunda patladı demek yazık oldu ucuza herkes almıştı, geçmiş olsun diyorum acaba gazzin kullanan arkadaşlarda da aynı durum var mı yoksa bu saldırı tek sana mı?

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanlış anlamada sewindim marissoft. Sorunun gazzinden olduğu belli oldu. Sanırım bir upload scripti ile yapmışlar.

C:\domain\ ve domain\wwwroot klasörlerine default.index ne varsa atmışlar. Dışardan upload a açık sanırım. mail attım çalışıyoruz bu konu hakkında falan dediler. Hızlı bir şekilde yeni host arayışlarına girmek lazım...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birşey daha farkettim. Sitemde default.asp lerin üstüne birşey yazamamış. Dosya göndermeyipte panele girip mi oluşturmuş. Ne mantıksız iş bu yaw. birde default,index falan ne varsa denemiş. htm,asp.... Garip vallahi. From iran falan diyo. Şeriat var bunların şeylerini kesmek lazım :)

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
geçmiş olsun demekten başka bir şey kalmıyor :( Forumda çok tartışılmıştı gazzin üzüldüm tabi verilen emeklere yazık oldu.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadığı siteler yapıyoruz. Sırf kötü bir firmada diye hekleniyorlar. Cidden geçmiş olsun...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi birşey daha buldum. Tüm alt dizinlere aynı dosyalar aktarılmış. Hepsine birden tek tek vakit ayırmış olamaz. Çok şey çıkıcak bunun altından bence. Çoğu kişi offline. Çook kişinin canı yanıcak çook. Bir an evvel yeni reseller bulmak lazım...

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
%90 FSO :) elmaliseker mi kullanan var hala yoksa ? ;) FSO eskiyeli 2 yıl oldu ama firma hala patch lememiş makineleri , ilginc..

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
helal olsun türkler indirmiş siteleri uluslararası platformda gurur olayları :) şu anda bir tanıdık zehir3 attı dosyalara yazma izni var :) istersem bende index atabilirim tüm sitelere:)

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
OnurSqL' Alıntı:
helal olsun türkler indirmiş siteleri uluslararası platformda gurur olayları :) şu anda bir tanıdık zehir3 attı dosyalara yazma izni var :) istersem bende index atabilirim tüm sitelere:)

cok büyük başarı valla hll olsun..
FSO u 3 sene önce kullanıyorduk , artık millet zone-h ' a mass yapmaya utanıyor FSO zannedilir diye. Siz gurur duyuyoruz diyorsunuz hey allahım

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrıca nasıl yapıldıgına dair bilgi almak isteyen varsa..

(muhtemelen sahte bir cc ile ) hosting hesabı acılır. Icine ; Serverin özelliğine göre Phpshell veya Elmaliseker-zehir atilir.Serverdaki tüm dizinlere ( yazma dahil ) sahip olursunuz.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
crawler' Alıntı:
ayrıca nasıl yapıldıgına dair bilgi almak isteyen varsa..

(muhtemelen sahte bir cc ile ) hosting hesabı acılır. Icine ; Serverin özelliğine göre Phpshell veya Elmaliseker-zehir atilir.Serverdaki tüm dizinlere ( yazma dahil ) sahip olursunuz.
kodlarıda ver bari herkes indirsin siteyi :)

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fso ile yapılmış anlaşılacağı gibi..
sanalsayfa.net e girince yazıyor zaten zehir diye..
zehir kullanarak fso açığından girip kendi indexlerini atmışlar.

sitemedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
kodlarıda ver bari herkes indirsin siteyi :)

elmaliseker zehir3 bunlar uzakdogu kaynaklı fso lar. turkcelestiriştirilmiş bu scriptleri piyasada kullanma devri bende geçti diye biliyordum. demek devam edip milletin canını yakmaya devam ediyorlar.
arkadaşlar iki şey önemli. dikkat edin:
1. yazma yetkisi olan bir klasöre kesinlikle execute yetkisi verilmez.
2. yedekli çalışmanın önemi bariz. sitenin bir kopyası da pc nizde olsun. böyle durumlarda kod ve emek kaybınız olmayacak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5