Başkasının başlığı?
Çoklu adwords kullanımı?
Bak ben kimseyi burada kırmak istemiyorum, 3-5 kuruşun hesabını yapacak adamda değilim bilip bilmeden konuşuyorsun sırf...
Sana orada hesap bilgilerini gönderiyorum sense kalkıp screen gönderiyorsun buraya, o hesapta ben ne yaptığımı çok iyi biliyorum çoklu hesap kullanımıymış... Benim deşifre edecek herhangi bir durumum olmadı birçok hesap aldım o arkadaştan ayrıca şikayetçi falanda olmadım kendiside şu anda satmıyor hesap neden? Çünkü problem var... Sende kalkıp burada laf olsun diye birşey yazma...
Başkasının başlığı altınaymış ben hesap aldığım kişinin başlığı altına yazdım başkasının başlığı altına yazmadım, benim söylediklerimde herhangi bir yıpratıcı söz bulamazsın ama sen art niyetli olduğun için bu şekilde bir tepki veriyorsun...
Sanki ben uydurmasyon mesaj atıpta arkadaşın satışına engel olacak bir kişiymişim gibi... Şu laflara bak ya... Terbiyesizliğin bu kadarına pes diyorum.
Bundan sonra bu başlık altında herhangi bir kişiden kupon/hesap vs. almayıda düşünmüyorum bu kadar seviyesiz bir duruma nasıl düşüyorsunuz anlamıyorum, senin gibi düşünenler yüzünden insanlar faydalanılacak herşeyden uzak duruyorlar... Sense ben burada satış yapacağım acaba bu adamın söyledikleri bana zararı dokunurmu diye düşünüyorsun, eğer benim art bir niyetim olsaydı firar a msn den derdimki bak senden hesap aldım çalışmıyor, sen bir sor bakalım öyle birşey söylemişmiyim? Yada alışverişimiz kaç saniye sürmüş? Herkes gibi 2-3 lira için telefon adres ana adı baba adı isteyecek, insanlara güvenmeyecek, saçma sapan tripler içine girecek birisi yok senin karşında... Çocukta yok. Bu işi iki gündürde yapmıyorum...
Bu tür yaklaşımlar aşırı şekilde geriyor beni sanki seninle ilgili bir durum varmış gibi konuşuyorsun, orada art niyetim olmadığını satış yapan ve başlığı altında konuşulan kişide biliyorki senin gibi bir yaklaşım içine girmiyor... Ama yani ne diyeyim sana ve zihniyetine helal olsun diyorum. Bundan sonra herhangi bir alışverişim söz konusu bile olamaz.
Kolay gelsin