40 TL'lik Script Açık Arttırmada 5 TL Başlangıç.Çıkma teklifi scripti!

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ortalıkta bir sürü çıkma teklifi scripti var buda onlardan biri tasarımı geliştirdim ve kurulumu yapıp İstediğiniz Domaini (Örnek:ilayda-mehmet.net gibi) alarak hostinge kurup size teslim edeceğim. Kar ve yağmur yağışlarıyla site adete bir romantizm sitesine dönüşüyor.Hatta Havai fişek ve Sokak lambası İntrosuda içinde!​

VEEEEEE En sonunda Mükemmel bir vazgeçtim.com'a Ayit Seniseviyorum.swf si arkadaşlar Bu fırsat kaçmaz.

​

Demo Site :http://twittertakp.tk/seni-seviyorum/

Arkadaşlar Kurulum+Hosting+Domain Ve istediğiniz her yere Müzik Efekti Koyma Şansı ile birlikte sitenin istenilen kısımları değiştirilir Ve Bu site bu Şekilde AÇIK ARTTIRMA İle Satılıcaktır. Fiyat Başlangıcı 5 TL dir Gün boyunca Yani Yarın Saat 21.16 Ya kadar en yüksek rakamı veren Kişiye Siteyi vereceğim.!​

Script'in Sade hali Yani hiç bir efenk olmadan ve Bütün resimlerin aynı olduğu scriptleri Bedavayada bulabilirsiniz arkadaşlar ben Kendi süslemelerimle Yapmış olduğum gelişmiş halini satıyorum.​

Arkadaşlar Bütün Bayan arkadaşlarıma gösterdim Yeminle Hepsi çok beğendi çok romantik dedi. Hiç kaçırmayın işinizi Sağlama alın bu siteyi alarak :)​

Geri