İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

4000 adsense keywords

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"Clicks/Day" ile "Average CPC $" ne oluyo tam olarak?

LoRD_YenGeC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Keywords lara hic inanmadım inanmamda
bu rakamlari vermesi imkansiz
sadece 1 ornek yeterli olur domaine 4 dolar veriiyomus e zaten 9 dolara en kral yerden domain alıyorum ben
ornekler cogaltilabilir

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
accounting software 550.00 4.84
bu bence yalan tıklama 550$ yuh yanai bunalr yanıltıcı

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Büyük şirketler senin düşündüğün gibi düşünmüyor olayı. Sonuçta belli bir reklam bütçeleri var ve ona göre hareket ediyorlar. Ben zamanında 6.75$'a domain alıp 3.99'a satıyordum 3$ zararım vardı ama 10 müşteriden biri hosting alıp zararımı kapatıyordu. Edindiğim müşteriler de yanıma kar kalıyordu. Tamamen türk ziyaretçiye sahip olan sitelerimden birine sadece bir tıka 2$ vereni gördüm o da domainden daha karsız bir iş.

Kazançtaki farkı görmek istiyorsan kelimelere göre bir site yapmayı deneyebilirsin. Tabi Türk ziyaretçileri de içine alacak şekilde reklam içeren. Belki 4$ almazsın ama 0.5$ alabilirsin.

LoRD_YenGeC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
radres' Alıntı:
Büyük şirketler senin düşündüğün gibi düşünmüyor olayı. Sonuçta belli bir reklam bütçeleri var ve ona göre hareket ediyorlar. Ben zamanında 6.75$'a domain alıp 3.99'a satıyordum 3$ zararım vardı ama 10 müşteriden biri hosting alıp zararımı kapatıyordu. Edindiğim müşteriler de yanıma kar kalıyordu. Tamamen türk ziyaretçiye sahip olan sitelerimden birine sadece bir tıka 2$ vereni gördüm o da domainden daha karsız bir iş.

Kazançtaki farkı görmek istiyorsan kelimelere göre bir site yapmayı deneyebilirsin. Tabi Türk ziyaretçileri de içine alacak şekilde reklam içeren. Belki 4$ almazsın ama 0.5$ alabilirsin.
tahmin edemeyecegin kadar konuda site actim ben zaten hic merak etme
denemedigim kelime ve konu kalmadı.bilgilerin %90 ı yanlis

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nasıl %90 oranını verebiliyorsun anlayamıyorum. Bir kere yarısından fazlası 1$'ın altındaki fyatlar.
Neyse yorum size kalmış tabi. Şu kadarı yanlış şu kadarı doğru mu diye kimseyle tartışmaya girecek değilim. Yabancı ziyaretçilere göre hazırlanmış bir liste ve güncelliği tartışılır. Benim şu ana kadar denediğim kelimelerde türk ziyaretçiler olmasına rağmen arada çok büyük uçurumlar yok bunu söyleyebilirim sadece. Kafadan şu kadarı doğrudur yanlıştır diyemem.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5