İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

...

M

mdozzy

Misafir
KatılKazan!!!:)Bu başlıkla açılmış somn konuya bakarsan sana cvp vermeye çalıştım kendimce!Sana g elen tıklama üyelerin yaptığı tıklama ile ilgili ve üyelerin büyük bir bölümü sanıyorlarki üye olcaz herkes bize tıklıcak biz tıklamasakta olur ama yanlış puanı -20 nin altına düşenlerin linkleri gözükmemektedir!Dediğim gibi sana gelen tıklama üyelerle ilgilidir sistemle değil!Eğer yardıma ihtiyacın olursa ben bu forma arada bir bakıyorum yardımcı olmaya çalışırım!Sistemin teknik kısmına bakan arkadaş sanırım bu aralar biraz yogun bu sebebple cvp veremedi sanırım!Onunlada daha hassas olması konusunda konuşucam!Teşekkürler!

M

mdozzy

Misafir
Buarada attığın konu başlığı hepimizin zararınadır!Değiştirmeni umuyor ve rica ediyorum:)Sistemi anlatan dosyayı download etmediysen orada sistemi anlatan kısım var dikkatlice bir incelersen sorularının büyük kısmının cvbını bulacağına eminim ama bulamazsanda az önce yazdığım gibi yardımcı olmak için buralarda olurum:)
Katil ve kazanmaya kazandırmaya devam et çekinme kimsenin ekstra bir kazanç düşüncesi yoktur!:)
Saygılar!!!

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
işte kastettiğim buydu eğer sen tüm mesajları 1 topicte toplasaydın böyle bilinçsizce atılan topic başlıkları olmazdı
Bunun ben tiklakazan.tk(tikla-kazan.com click-earn.com) admini olarak katilkazan'a sonuna kadar destek veriyorum. Sonuçta böyle bireysel çalışmalar sayesinde türk interneti evrim geçirecek. Sorun da anladığım kadarıyla kullanıcıların aktif olmamasından kaynaklanmakta. Sİstemde bir sorun olduğunu zannetmiyorum yani. Lütfen arkadaşlar, Yeni birşeyler yapmaya çalışan arkadaşlarımıza biraz daha hoşgörülü olalım.

M

mdozzy

Misafir
Tamamdır Taha!Haklısın kötü amaçla demediğini biliyorum zaten!Hatta orada da dedim seni tanıyorum niye böyle yaptığına anlam veremedim diye:)Sistemi biliyorsun zaten herkes için eşit bir durum yani bizim ekstra bir çıkarımız yok yeni dostlar kazanmkatan başka!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.