İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

4630 Adet Makale Dizini

Nightwall

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Ekim 2011
Mesajlar
332
Reaction score
23
Bütün listeyi bir anda ekleyemiyorum en iyisi buradan indirin
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Nightwall

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Ekim 2011
Mesajlar
332
Reaction score
23
Geleneksel sigaraları ihtiyacı ortadan kaldıran ve tütünün yakılmasına gerek duyulmadan duman üreterek kullanıcılarına sigara keyfi sunan ıqos, milyonlarca kullanıcının tercihi oluyor. Sigara tiryakiliğini önemli ölçüde azaltan ve sigaranın bünyeye verdiği zararları ortadan kaldıran Iqos, modern teknolojiden besleniyor. Elektronik sigaranın zararlı olduğu yönünde görüşler bulunsa da, elektronik sigaralar, tütün tiryakilerinin sorunlarını ortadan kaldırıyor. Joyetech, internet sitesi üzerinden kullanıcılarının rahatça ürünlere ulaşmasına imkân veriyor. Sitede bulunan onlarca elektronik sigara ve aksesuarları uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. 2012 yılında kurulan site, ürün stoğu ile siparişi verilen ürünlerin kargolama sürecini başlatıyor. Elektronik sigara alnında çıkan yeni ürünler günü gününe takip edilerek sisteme kazandırılıyor. Geleneksel sigaralardan kurtulmak ve yeni bir hayata başlamak istiyorsanız, Joyetech’i tercih edin, güvenli sigaraları kolayca edinin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Nightwall

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Ekim 2011
Mesajlar
332
Reaction score
23
Elektronik sigara alanında en tecrübeli firmalardan biri olarak Joyetech; sadece elektronik sigaralar ve likitlerine yoğunlaşıyor. Tüm enerjisin buraya yoğunlaştırdığından Türkiye’nin en zengin ürün gamına sahip oluyor. Sitede Joyetech, Eleaf, Smoke, Vaporesso, Aspire ve Justfog markalarının tüm çeşitleri bulunuyor. Bununla beraber elektronik sigaraların likit, atomizer, kartuş, batarya gibi yardımcı ürünlerinin satışı da yapılıyor. Elektronik sigara kullanıcılarının sorunsuz şekilde bu keyiften faydalanmalarını sağlayacak her türlü ürüne yer veriliyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst