İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

4images 1.7.10 Seo Sorunu Yardım !

Ehardwen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

Dün yeni bir çalışmam için 4images scriptinin en yeni sürümü olan 1.7.10' u kurdum ve tüm ayarlarımı yapıp login oldum, sonra da kategorilerimi girmeye başladım. Kategori ekleme işlemi bittikten sonra siteadi.com/k-xxxx-yyy-14.html şeklinde html uzantılı olması amacıyla önceki sürümlerde uygulanan seo tekniğini uygulayarak "sessions" ve "htaccess" dosyalarında gerekli değişiklikleri yaparak ftp'ye attım. Buraya kadar herşey güzel .html uzantım da oldu. Fakat logout olup tekrar login olmaya çalıştığımda error vermeye başladı. Yeni şifre istedim aynı sorun devam etti. Sonra yedeğini aldığım eski dosyaları yerine koymayı denedim. Login olma sorunu çözüldü ama seo ayarı doğal olarak gitti. İçinden çıkamıyorum. Bir arkadaşım yardımcı olabilirse gerçekten çok mutlu olacağım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.