İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

5-6 Ayda 50$

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba ben olsam allyousunmiteters denen firma ile çalışmazdım,çünkü çok aldatıcı şua na kadar tam 3 kere üye oldum her seferinde 15 $ üzerine çıktığımda beni database yaptılar,yani işe yaramaz,bu işe başlama bence baştan uyarması forumda bu firma ile bir çok bilgi var okursan büyük br hatadsan dönersinm..

eğer siten varda tıkla başlığıyla bulunan bölümdeki sponsoru dene selamlar

www.onlinepara.com

G

gulsena

Misafir
mrh, bu internetden para kazanmak nasıl sey arkadaslar birisi bana biraz anlatabilir mi acaba?

H

hibrahim

Misafir
HOOP DÖN BAŞA:) merhaba arkadaşım bence eğer zamanın varsa ki eğer zamanın yoksa hiç başlama derim.. bu forumun ilk sayfasından başla okumaya azda olsa kafanda bişeler canlanacaktır. sonra kafanın takıdığı yeri burda sorabilirsin...

I

ipk

Misafir
www.allyousubmitters.com/pages/index.php?refid=bigturkeyy

sizin "tavsiye etmiyorum" yorumunuz bir tarafta
sitenin içinde de bulunan binlerce "tavsiye ediyorum" yorumu bir tarafta

Size asla yalan söylüyorsunuz demiyorum.
1)Doğru söylüyorsunuz ama paranızın silinme neden(ler)i sizin hatanız
2)Doğru söylüyorsunuz, herkesin parasını siliyorlar.

Site içerisinde binlerce katılımlı bir forum bulunmakta bu forumda insanlar sürekli aktif katılım içerisinde birbirlerine yardımcı oluyorlar. Size tavsiyem bu formda soru ve sorunlarınızı ileterek çözüme ulaşmanız.

Hayatta Tek Amacınız Olan Mutluluğa Ulaşmanız Dileğiyle...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
vaktinde bu siteyi ben tanıtmıştım forumda ama maalesef dün itibariyle üyeliğim kapandı. öncelikle tektek alt üyelerimi elediler daha sonra bu duruma geldim. hiç bir şekilde cheatlink tıklamadım ve bekleyen 2 ödemem wardı. sence bu bi şeyler ifade ediyormu.

I

ipk

Misafir
Size güveniyorum ve bu siteyle olan bağlantımı koparıyorum.

above5cent hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

Hepinize sonsuz teşekkürler...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adınızı kısa yazmışsınız ipk herhalde ipek olamlı size tavsiyem allyousubmitters denen firmaya üye olmayın yazık vaktinize sizi en kısa sürede sistem dışı yapacaklar,hiç güvenilir değil,siz email okuyarak para kazanacağınımı zannediyorsunuz ,bence egoldla ödeme yapan ve düşük ödeme limitli leri seçin hillbily-hangout 15 $ geçtimi parayı yatırıyor ve her email 2 cent bence bu gibi firmaları dene ne bilim bir şeyler yap ama bundan vazgeç dostum

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben demiştim en iyileri auto payout siteleri diye
no-minumum, ppc funds, Themailclub , Earthclix , Quickerclickers , Themailclub , Tyliapays , Sterlingrewards vb.

bunlara bence herkesin üye olması lazım...
klas.8m.com adresinden listeye bakabilirsiniz...
altıma uye olmak zorunda değilsiniz

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herbal'ın dediği gibi,
1 cent bile olsa egold vs.. hesabınıza ödeme yapıyorsa, hemen üye olacaksın.Yoksa 20-30-40-50 dolara ulaşmayı bekleyene kadar, o paradan da oluveriyorsun :) Sonra referansların sana " hani güvenilir firmaydı" diyorlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5