5 adet wordpress seo eklentisi

T
trgy
Misafir
Dünya’da en çok kullanılan açık kaynak kodlu yazılım olan WordPress ile ilgili seo eklentilerini tanıtacağım. Seo eklentileri sitenize güç katacak ve Google üzerinde üst sıralara çıkmanızda büyük pay sahibi olacak. Yazımızda inceleyeceğiz ve yorumlayacağımız eklentiler All in One Seo pack, Google XML Sitemaps, Automatic SEO Links, Nofollow Case by Case ve SEO Friendly Images. En çok kullanılan wordpress seo eklentileri arasında All in One Seo Pack yer almaktadır bu yüzden anlatıma All in One Seo pack ile başlayacağım.
Okumaya devam et

----

Vip olmanın ayrıcalıkları başlıyor artık. seo.iyi.net i kimse duymadan siz duyuyorsunuz. Günde 1-2 makale eklemeye çalışacağım, kimsenin bilmediği yöntemleri anlatacağım. :)

0
Onaylı Üye
Üye
Diğerlerini biliyordum da Automatic SEO Link bunu ilk defa duydum.

Yarar sağlıyor mu baya?

T
trgy
Misafir
daha.net/blog kullanıyor örnek vermek gerekirse ama sitede spam site görünümü yaratıyor.

0
Onaylı Üye
Üye
Nofollow Case by Case eklentisi sadece yorumlardaki linkleri mi "nofollow" yapıyor, yoksa konu içerisinde bulunan linkleri de etkiliyor mu ?

0
Üye
Tema bu şekil kalmamalı bence :), iyipsd gibi bir tema olsa daha güzel olur.

T
trgy
Misafir
Tema çok kullanışlı bir tema inanılmaz fonksiyonel. Tabiki böyle kalmayacak yazılar arttıkça temada düzenlemeler eklemeler çıkartmalar arkaplan deiştirmesi... :)

0
Üye
Nofollow Case by Case ve SEO Friendly Images ilk defa duyuyorum. Ufak sitelerde deneme yapıp nasıl birşey olduğunu gördükten sonra as sitelerede kurmayı düşünebilirim.
Teşekkürler.

Geri