İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

5 GB Reseller Sınırsız Domain Tanımlama 150 YTL / YIL

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5 GB Reseller
50 GB Aylık Trafik
Sınırsız POP3 Mail (Merak E-mail Server)
Sınırsız Domain Tanımlama
150 YTL / YIL
Windows 2003 veya Linux Sunucularda Seçim Sizin

İletişim :
www.hostsima.com
email & msn : [email protected]

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yıllık bu paraya server kiralayacak varsa hemen alayım :) aylık sandın sanırım aylık 10 ytl ye falan geliyo

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"VPS & Shared Hosting Satış Kampanya Destek " bunun ne demek olduğunu biliyorsunuz değilmi??

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zahir' Alıntı:
"VPS & Shared Hosting Satış Kampanya Destek " bunun ne demek olduğunu biliyorsunuz değilmi??

saol arkadasım solemesen ben vps ne bılmıyecektım sayende öğrendim;
insanların yapmıs oldugu ufak tefek hataları bir anda onu alıp yüzüne şamar gibi vurmada bu forumda kullancıların sütüne yok maşşalh. daha burda bir kullanıcıya yanlıs baslık acmıs dıye karsımdakı inasnı aşalayıcı bır tavır takınmadım ama bakıyorumda bazıları sırf bu sekılde mesaj yazmak ıcın konu baslıklarını tarıyor " kim ne hata yaptıysa ezeyim reytink alayım "

herkese kolay gelsin.

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
seniseviyo' Alıntı:
saol arkadasım solemesen ben vps ne bılmıyecektım sayende öğrendim;
insanların yapmıs oldugu ufak tefek hataları bir anda onu alıp yüzüne şamar gibi vurmada bu forumda kullancıların sütüne yok maşşalh. daha burda bir kullanıcıya yanlıs baslık acmıs dıye karsımdakı inasnı aşalayıcı bır tavır takınmadım ama bakıyorumda bazıları sırf bu sekılde mesaj yazmak ıcın konu baslıklarını tarıyor " kim ne hata yaptıysa ezeyim reytink alayım "

herkese kolay gelsin.

hıhı aynen beni tarif ediyosun . sabah akşam yemez içmez böyle hata yapanları ararım yüzlerine vurmak için :D , komik olmayalım lütfen. hatayı kabul etmek erdemdir, durumu kabul eder editörlerden doğru başlığa taşımalarını talep edersiniz sorun ortadan kalkar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5