Site reklam alanina acacaktim ama acelesi olan WM arkadaslar icin bu konu daha uygun geldi
5 saniyede tek hareket de programsiz online sekilde istedigin bir yerin resmini alip yuklemek heralde iyi olur diye dusundum.
siteye girelim: www.ressim.net
ve Alttaki adimlari izleyin:
1 - sitedeki JAVA UPLOAD kismina girelim.
2 - Maus ile java alanina sag tiklayin.
3 - sag tik dan sonra acilan secmedeki: Capture Screen 'e tiklayin.
3. adimdan sonra karsiniza asagidaki gibi bir ekran gelecek:
OK dedikten sonra 5 saniye icinde bulundugunuz her neresi olursa olsun ekran resmini cekecek. yani 5 saniye icinde ekran resmini alacaginiz sayfayi acin, bekleyin sonrasinda tekrar ressim.net e donun. asagidaki gibi bir alan cikacak:
ve bitti: Upload Files dediginizde de ekran resmini aldiginiz resmi yukler ve linkleri alirsiniz..
NOT: bu sekilde 15 e yakin ekran resmi alabilirsiniz, ustteki adimlari tekrarlamaniz yeterli cok pratik dimi, yalan olmasin bende bu kadar pretik oldugunu bilmiyordum
EKLEME: Eger yasaksa silinebilir yada uygun kategoriye tasinabilir.
5 saniyede tek hareket de programsiz online sekilde istedigin bir yerin resmini alip yuklemek heralde iyi olur diye dusundum.
siteye girelim: www.ressim.net
ve Alttaki adimlari izleyin:
1 - sitedeki JAVA UPLOAD kismina girelim.
2 - Maus ile java alanina sag tiklayin.
3 - sag tik dan sonra acilan secmedeki: Capture Screen 'e tiklayin.
3. adimdan sonra karsiniza asagidaki gibi bir ekran gelecek:
OK dedikten sonra 5 saniye icinde bulundugunuz her neresi olursa olsun ekran resmini cekecek. yani 5 saniye icinde ekran resmini alacaginiz sayfayi acin, bekleyin sonrasinda tekrar ressim.net e donun. asagidaki gibi bir alan cikacak:
ve bitti: Upload Files dediginizde de ekran resmini aldiginiz resmi yukler ve linkleri alirsiniz..
NOT: bu sekilde 15 e yakin ekran resmi alabilirsiniz, ustteki adimlari tekrarlamaniz yeterli cok pratik dimi, yalan olmasin bende bu kadar pretik oldugunu bilmiyordum
EKLEME: Eger yasaksa silinebilir yada uygun kategoriye tasinabilir.