5 Türk takımına transfer şoku

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Katılım
2 Eylül 2002
Mesajlar
5,043
Tepki puanı
79
Konum
SEO
Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) ; Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş, Trabzon Basketbol, Samsun Basketbol (Kadın) ve Bornova Belediyesi'ne transfer yasağı koydu.

Fenerbahçe'ye Engin Atsür'ün alacaklarını ödemediği gerekçesiyle yasak getirildi. FIBA Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz reddedildi. Fenerbahçe'ye, tanınan süre içinde ödeme yapmadığı için yasak getirildi. Fenerbahçe, bu ödemeyi gerçekleştirirse yasak kalkacak ancak sarı-lacivertliler ilk etapta Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) gitmeyi tercih etti.
Beşiktaş'a ise geçen sezonki transferlerinden dolayı yasak getirildi. Aroyyo, Ercek, Bonsu ve bazı oyuncuların menajerleri alacaklarını alamadığı gerekçesiyle dava açmıştı.
Kaynak: sporx
 
Geri
Üst