İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

5 Yaşında Entellektüel domain

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
COM uzantısının fiyatı 3000 usd'cik

EntellektuelBuyuk.jpg

Bitiş : 22 Aralık 2011
Başlangıç Fiyatı: 30 TL
Minimum Artış: 4 TL
Hemen Al: 150 TL

Firma : GoDaddy
Notlar: sinemadan sanata, politikadan edebiyata istediğiniz alanda, istediğiniz içeriğe gider.

SATILIK DOMAINLER

SATIŞ KURALLARI: ÖNEMLİDİR TEKLİF VEREN HERKES OKUSUN

1) Açık artırma, forumda arıza oluşmazsa GEÇERLİ son tekliften 24 saat sonra kapanır. Arıza durumuna göre 12-24 saat ekleme yapılabilir.
2) İhaleyi kazanan kişi ihaleyi kazandığı andan 24 saat sonrasına kadar geçerli bir nedeni olmadan ödeme yapmamışsa - itrader verilir, bu bilinsin, sonra sıkıntı yaşamayalım
3) Ödeme Yapı Kredi ve Garanti Bankası hesaplarına kabul edilir
4) Satış Multidir. Olası artırımlar konulara link olarak eklenecektir.
5) Domainlerin bizim bildiğimiz herhangi bir banı yoktur, bilemediğimiz durumlar için de sorumluluk kabul etmemiz beklenemez. Talipliler MUTLAKA kontrollerini yapsınlar sonra sıkıntı yaşamayalım...

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
Kelimenin doğrusu entelektüel olacak.

Saygılarımla,

NOT:
TDK sorgulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

ayyıldız haklı. ben de kendisi vesilesiyle öğrendim tdk'nın uyarladığı türkçesi "entelektüel". bu yüzden 5 yıllık domainin fiyatı bir anda 30 tl'ye indi.

öte yandan türkiye'de hemen hemen herkes de kelimenin benim düşndüğüm şekilde olduğunu varsaymış ki yaygın bir yanlış olarak "entellektüel" araması entelektuel'in yaklaşık 20 katı....

ihale bu haliyle güncel... daha iki gün önce başlangıç fiyatına yakın teklif alan domainin yaşına ve türkiye'deki bilinirliğine hürmeten başlangıç fiyatı 30 tl'dir.

ironhazee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu domain doğru olsada o para etmez. com olmadıktan sonra ister net olsun ister in olsun pek bir fark yaratmaz

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
bu domain doğru olsada o para etmez. com olmadıktan sonra ister net olsun ister in olsun pek bir fark yaratmaz

senin domainlerle ilgili bildiğin sana yetmez, gelmiş burada hüküm veriyorsun. yazdığın yorum olsa "satış başlığına yorum yazılmaz" diyeceğim onu bile diyemiyorum... domainler konusunda cehaletinin sınırı yok o kadar yazayım.

satış konusuna alakasız mesaj yazmayın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.