İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

50 dolara PHP toplist

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet yanlış duymadınız tam tamına 50 dolara top list,hem de php ile...
demosunu gormek isteyen arkadaslar hemen benimle irtibata geciniz..

su ana dek benim scriptimi kullanan siteler...

www.iyisiteler.net
www.elitlist.com
www.vegaspopüler.gen.tr

ustelik kendi arayuzunuzu de olusturmak cok kolay...

N

nasiruss

Misafir
Bu topliste arama motoru ve sayfanın kenarındaki güncel bilgiler de dahil mi? Dahilse hemen işlemlere başlayalım.Saygılarla...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba sayfa kenarlarında bilgiler modul olarak siz dahil edebiliyorsunuz.bunlar tamamen size ozgu eger kastiniz haberler filamsa onlari siz dahil ediyorsunuz.
o yapi bulunmukta bana icq dan yada mail adresimden ulasabilirsiniz
13441303 icq nom

N

nasiruss

Misafir
kasteddiğiç haberler değildi son ekleneler,en çok ziyaretçi gönderenler, kategori birincileri, aktif ve toplam site istatistikleri gibileriydi. Bu arada sistem nasıl işliyor? Diğer toplistlerdeki gibi ziyaretçi kayıt olmak istediğinde kodları sayfasına yerleştiriyor ve bana gelen başvuru formuyla ben sitenin eklenmesini mi onaylıyorum. Hemen şunu belirtmek istiyorum görsellik yönünden yıllartın tecrübesine sahip olmama rağmen, php gibi dillerden anlamıyorum. Sadece yatırım yapabilirim. Bu konularda bana yardımcı olabilecek misiniz? Size icqdan ulaşamadım ama kontak listeme ekledim.siz ankaradasınız ben istanbulda. Bu konuları nasıl çözeriz.

H

hitaf

Misafir
Abi hiç 50 dolar a gerek yok!

bazı Php sitelerini dolaş hazır scriptler var hemde beleş...

Saygılar

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hitaf abi ne yazmışsın ya, akreplist kaç zamandır toplist i satcam diye uğraşıyo, sen adamı ekmeğinden ediyon. akrep seni sokmaz mı şimdi... :)

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok kimseyi sokmam ben,herkes diledigini yazabilir.
ama diger scriptlerden farkli oldugunu bilen bilmekte.
ozellikleri de her scripte yok.ve diger scriptlere gore de gayet uygun fiyatli

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akrep, seni uzun süredir forumlarda görüyorum, bu çabanıda izliyorum. adresini verdiğin siteleride kullandım ve içimden "Allah bu çocuktan razı olsun" diye geçirdim. ben memnunum, ihtiyacım olsa ilk başvuracağım insan sensin. aynı özelliklere sahip scriptler 150-200$ dan başlayan fiyatlara sahip, inanmayanlar şu adresten baksın : http://php.resourceindex.com

kolay gelsin

T

Toz

Misafir
Dediğim gibi orjinali 50$. www.smartisoft.com a girip bakabilirsin..
Ayrıca elimde başka scriptler de var..
Gerçek fiyatlarının 4'te 1'ine veriyorum hepsini

Mailserver scripti
Çöpçatan servisi
Banner yönetim
Alışveriş sitesi
vs..

Kontakt icq: 2901787

E

elitlist_com

Misafir
Arkadaslar ozellikle yabanci scriptleri oven arkadaslar,Turkiyenin neden ilerlemedigini bu konudaki yazilara bakarak anlayabilirsiniz.Adam ugrasmis bir script yazmis ben elitlist.com un sahibiyim ilk scriptide akrep yapmisti simdi ikinci scriptini aldim cok harika tam isime gore neyse simdi siz beni onun bir arkadasi sanarsiniz ama artik bir seyler ureten insanlara sahip cikmamiz gerekiyor.Ondan sonra neden insanlar yurt disina kaciyor diye sormamamiz gerekiyor.Neyse Akrep eline saglik ne kadar bu ulke artik Amerikan Emperyalizmine yenik dussede biz ulkemize ve genc beyinlere sahip cikmaya devam edecegiz.Ta ki orumcek beyinliler silinip gidene kadar.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar bilip bilmeden konusaniniz epeyce fazla.
yakında dunyaya acilicam o zaman siz goruceksiniz scriptimin 5 yildizli oldugunu.
sonra da helal diyeceksiniz ama.......

yakında gorusucez....

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ve arkadaslar ben kendi urettigim birseyi satiyorum oda cok uygun fiyata.ama istenen seye gore giyat artiyor.
ben senin gibi 20 dolara baskasinin emegini satmiyorum kendi emegimi satiyorum.
ve destek de veriyorum sonradan.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ve arkadasim goz nizam akil olur azcik insada ya benimlen karsilastirdiginiz scripte bak be,1 saate aynisi yaparim ben senin dedigin scriptin.
yuh bu kadarda olmaz artik

karaduman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaaa, yanlış anlama geçekten merak ettiğimden soruyoum. Bu bahsettiğin 3 siteden başkasına scripti satabildin mi? Türkiye'de bu tür şeylere yatırım yapılıyomu?

Admin panelinin demosunu yapsan da bi baksak. veya neler yapılabileceğini ayrıntısıyla anlatsan. Hiç HTML bilmeyen birisi kolayca site görünümünü, düzenini değiştirip, tekil/çoğul sıralama türünü falan seçebiliyomu?

Bir öneride de bulunayım. Madem ki Türkiye'de aradığını bulamıyosun. Neden yurt dışına açılmıyosun. Scriptini php-resource, scriptsearch vs. gibi sitelere kaydetsen kat kat fazlasını kazanırsın...
Ayrıca, eğer para istemekten vazgeçersen, toplisti php-nuke için bir modul olarak hazıralasan bayağı tutulacağına eminim...

Başarılar dilerim...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten toplist modul gibi.kullanan kisiler bilmekte zaten.evet yakinda da zaten o dedidigin sitelere kaydimi yaptircam,bazi seylerini daha da gelistirmem gerek.admin kisimlarini da simdilik gostermek istemiyorum calinma olasiligina karsilik

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5