İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış 50 Tamamı Türkçe Forum Sitesi Tanıtımı Sadece 5 TL

ozan745

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Mrb arkadaşlar bir çoğunuz bilir google'ın gözünde forumların ne kadar sevildiğini ve link çalışmaları içerisinde en faydalı olan tanıtım forum tanıtımıdır.

Pr değerleri 1 ile 6 arasındadır..

Çalışmak isteyenler için tanıtım yazılarını kodlu bir biçimde olmayacak şekilde verirseniz benim açımdan ve sizin açınızdan daha iyi bir iş olur...

+4 TL İle Tanıtım Yazısını İsterseniz Bize Yazdırtabilirsiniz.

Bu sayede ne mi olacak?

yildiz_icon.jpg
Kelimede kolayca yükselme olanağı.

yildiz_icon.jpg
Sitenizin pr değerinde artış.

yildiz_icon.jpg
İndex hızınızda gözle görülür bir şekilde artış.

Sonuç Olarak

yildiz_icon.jpg
Tamamı farklı türkçe forum.

yildiz_icon.jpg
Forumların neredeyse tamamı ziyaretçilere açıktır.

yildiz_icon.jpg
Forum sitesi kapanmadığı sürece tanıtım yazınız kaldırılmayacaktır.

yildiz_icon.jpg
Pingleme yapılarak daha hızlı index olanağı.

yildiz_icon.jpg
Gün içerisinde rapor teslimi.

Mutlu Müşterilerimiz

Ozan, ile beraber bir kaç site üzerinde çalıştık. En başında aslında pek bir etki olacağını düşünmüyordum açık konuşmak gerekirse fakat çalışma sonrasında oluşan etkilerin çalışmalara dayalı olduğunu anladım.

Vermiş olduğum üç tane site var idi başarılı bir şekilde bana sorunsuz/problemsiz bir şekilde teslim etti. Bende kendisine vermiş olduğum paranın helal-i hoş olmasını diliyorum.

Çalışmalarımız sürekli olarak ortak yürütülmek ile beraber, çalışmak isteyen arkadaşlarımıza akıllarında en ufak bir tereddüt ve endişe olmadan çalışmalarını teyit ederim.

Başarılarının devamını her zaman temenni ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum ozan kardeşim.

Kişisel blog sayfaam için çalışma yaptık. Arkadaş gerçekten çok hızlı. Yarım saatte rapor yolladı. Bu fiyata kelime çalışması anlamında neredeyse bedava sayılır.

Tekrar teşekkür ederim. Yeni işlerde görüşmek dileği ile.

Gayet güzel bir çalışma yapılmış, beklediğimin ötesinde, başarılı...

gerçekten işinde çok titiz ve başarılı bir arkadaşımız tavsiye ederim linkler başarıyla teslim alındı kısa sürede...

Kısa sürede rapor elime ulaştı.. İşini layıkıyla yapan bir arkadaş.. Güvenerek her işi teslim edebilirsiniz.. Ellerine sağlık dostum..

çok hızlı bir şekilde rapor teslimi ve güzel bir çalışma teşekkürler ellerinize sağlık

2 adet sitem için forumlara tanıtım yazısı işi verdim gayet çalışkan biri saat dolmadan raporu teslim etti teşekkürler hayırlı işler dilerim

arkadaş işlemleri 8 saat içinde halletti ve raporu teslim etti gerçektende teşekkür ediyorum kendisine özenli bir çalışma güvenle alış veriş yapılır arkadaş ile tekrardan teşekkür ederim kendisine.

bilyonerkuponlarim blogum için çalışma yaptı arkadaş. hızlı ve temiz. tşkler.

Arkadaş ile 1 site için çalıştık geçenlerde.

Raporlar tarafıma ulaştı, özenli bir çalışma.

Teşekkürler.

arkadaş gerçekten işinde ustaca çalışmaktadır allah razolsun cok kısa sürede raporumu yolladı ve temiz bir çalışma yaptığı görüldü denemenizi tavsiye ederim kolay gelsin

Kendisiyle çalıştım, raporlarımı teslim etti. Güvenebilirsiniz.

Film sitem icin calisma yapti arkadas. Gercekten hem cok hizli hem de titiz bir calisma yapti. Bu fiyata boyle calisma bedava sayilir. Guvenilir ve hizli ticaret, cok tesekkurler..

Rapor elime ulaştı. İşini tam dediği gibi yaptı. Teşekkürler. İyi çalışmalar.

hızlı ve güzel çalışma oldu teşekkürler.

rapor alınmıştır . forum tanıtımı lazım olanlara öneriyorum ..

rapor alınmıştır. teşekkürler

hızlı ve güzel çalışma oldu ellerinize sağlık..

süper hızlı bir çalışma kolay gelsin emeğine sağlık

Profesyonel çalışma teşekkür ederim.

tanıtım hizmeti alınmıştır. hızlı ve iyi iş için teşekkürler

Güvenilir ve ilgili bi arkadaş çekinmeden çalışabilirsiniz.

Ödeme yaptıktan sonra 30dk içerisinde tanıtımları yapıp rapor gönderildi. Hızlı bir iş oldu teşekkürler.

çok hızlı raporum teslim edildi tam istediğim gibi teşekkürler :)

Son derece hızlı ve temiz çalışma oldu. Herşey için teşekkür ederim. Yine çalışmak üzere, teşekkürler...

geçen 2 site için iş verdim. arkadaş sözünde durdu dediği sürede raporları attı :) Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum...

1 adet forum tanıtımı yaptırıldı, çok hızlı rapor alındı. Teşekkürler.

ödememizi yaptık 1-2 saate raporumuzu teslim aldık. linkleri kontol ettiğimizde hepsi istediğimiz gibi olmuş. eline sağlık
kolay gelsin

iş verilip rapor alınmıştır hızlı teşekkürler

Arkadaşa sürekli iş yaptırılıyor. Kaliteli işlemler için teşekkürler.

Rapor alınmıştır. Hızlı ve etkili bir çalışma oldu teşekkürler.

arkadaşla çalışılmıştır. hızlı ve sözünün arkasında bir arkadaştır.

Raporu teslim aldım teşekkür ederim hızlı dönüş için. İyi çalışmalar.

Ödeme Yolları

lup5v.png

Hesap Bilgileri

http://thealone.hesapno.com/

Paypal için +1 TL alınmaktadır(paypal komisyonundan dolayı)...

Multi Konu :

*** : http://www.***.net/sosyal-link-bors...turkce-forum-sitesi-tanitimi-sadece-5-tl.html
webmastersitesi : http://www.webmastersitesi.com/back...-turkce-forum-sitesi-tanitimi-sadece-5-tl.htm
wmaraci : http://wmaraci.com/forum/backlink-p...-forum-sitesi-tanitimi-sadece-5-tl-76660.html
forum.iyinet : http://forum.iyinet.com/backlink-al...turkce-forum-sitesi-tanitimi-sadece-5-tl.html

İletişim Yolları

MSN & Mail : [email protected]

meso

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
almak isterim kardeşim bana paypal hesabını atarmısın..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5