- Reaction score
- 0
Bildiğiniz gibi hem sosyal medya da tanıtım açısından hemde kelime odaklı seo çalışması açısından forumlarda tanıtım yazısı önemli bir konu.
Ziyaretçilere açık ve linkleri ziyaretçilere gösteren tam 50 forumda tanıtım yazınızı yayınlayacağız.Bunların hepsi elle manuel olacak.
Bitmedi Siz sadece 2 adet önemli linkinizi gönderiyorsunuz TANITIM YAZINIZI DA BİZ YAZIYORUZ.
~ Tanıtım yapılan forumların özellikleri ~
~ Tamamı Türkçedir forumların
~ Tüm konuların hepsi ziyaretçilere açıktır
~ Linkleriniz tüm kullanıcılara gözükür.
~ Hepsi birbirinden farklı forumlar
~ Tanıtımıma ne ekleyebilirim ? ~
~ Anahtar kelimelerinizi belirleyerek bize göndererek link ekleyebilirsiniz.
~ Önemli Notlar... ~
~ Tanıtımlar el ile (manuel) girilmektedir.
~ Tanıtımlar 1 gün içerisinde teslim edilir.
~ İş bitiminde rapor not defterinde teslim edilir.
Forumlarda bu tip bir işi yaptırmanın maliyeti yüksektir.Ancak biz para talep etmiyoruz.Bizim için önemli olan bize tanıtım yazısı yada link vermek istediğiniz sitenin değeridir.
Konu altından 'pm gönderildi' yazarak aynı zamanda pm ile site adresinizi göndererek teklifte bulunabilirsiniz.
Not:Sitenize eklediğiniz tanıtım yazıları site ömrü boyunca - linkler en az 2 ay kalacaktır.
Ziyaretçilere açık ve linkleri ziyaretçilere gösteren tam 50 forumda tanıtım yazınızı yayınlayacağız.Bunların hepsi elle manuel olacak.
Bitmedi Siz sadece 2 adet önemli linkinizi gönderiyorsunuz TANITIM YAZINIZI DA BİZ YAZIYORUZ.
~ Tanıtım yapılan forumların özellikleri ~
~ Tamamı Türkçedir forumların
~ Tüm konuların hepsi ziyaretçilere açıktır
~ Linkleriniz tüm kullanıcılara gözükür.
~ Hepsi birbirinden farklı forumlar
~ Tanıtımıma ne ekleyebilirim ? ~
~ Anahtar kelimelerinizi belirleyerek bize göndererek link ekleyebilirsiniz.
~ Önemli Notlar... ~
~ Tanıtımlar el ile (manuel) girilmektedir.
~ Tanıtımlar 1 gün içerisinde teslim edilir.
~ İş bitiminde rapor not defterinde teslim edilir.
Forumlarda bu tip bir işi yaptırmanın maliyeti yüksektir.Ancak biz para talep etmiyoruz.Bizim için önemli olan bize tanıtım yazısı yada link vermek istediğiniz sitenin değeridir.
Konu altından 'pm gönderildi' yazarak aynı zamanda pm ile site adresinizi göndererek teklifte bulunabilirsiniz.
Not:Sitenize eklediğiniz tanıtım yazıları site ömrü boyunca - linkler en az 2 ay kalacaktır.