İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

50 ytl ye kadar video scripti satan varmı ?

frmxp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm arkadaşlar 50 ytl ye kadar video scripti satan varmı ? beya önerebileceğiniz bir bedava script varmı ?

Pron1ck

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elimde hit yapıcak bişi var arananları kaydetip sürekli index yapıyor her kelimeye 10 sonuç çıkarıyor bu nedenle banlanmıyor bi siteme kurdum 7 k oldu :=)

eğer almak istersen pm at

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ugzm.com banlı mı? neden info su yok veya indexi? sistem güzel aslında, ayrıca pronick demoyu pmler misin bir de seninkine bakayım ben de arıyorum

frmxp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benm asıl amacım; bir ders sitesi açıcam ve siteye video derslerde eklicem bunun iiçin bir script arıyorum youtubeden vb yerlerden video ekleyebileyim kategori oluşturabileyim admin cp olsun e birazda tasarım olsun yeter ;)

zeusmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ugzm.com banlı mı? neden info su yok veya indexi? sistem güzel aslında, ayrıca pronick demoyu pmler misin bir de seninkine bakayım ben de arıyorum

Eski siteden dolayı banlı rss lerden haber toplayıp yayınlıyodum banladı google, Bu sistemi demo olsun die yükledim başka boş sitem yoktu.

Gayet şık bir site demo:www.ugzm.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.