Site adresi : PM
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): İkisi birlikte 250 tl
Sitenin aylık getirisi: Reklamstore reklamını 10 - 15 gündür koydum. şuan 7 TL oldu adsense de 20 $ var onu da yeni koydum siteye.
Sitenin açılış tarihi: 4 ay - 1 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: dizi
Günlük hit sayısı, kaynak link: tıkla /son 1 haftadır dizi eklemiyorum ondan dolayı düşüş var.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 - 0 . 4 ay - 1 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriğiyle
Hosting dahil midir: evet (6 ayı var )
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordPress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: wp
Merhaba , acil ihtiyaçtan dolayı sitemi satmak istiyorum yanında 100-200 hitli bir dizi sitesi verecegim.
site adresi: sayacta var.
Tekil hit istatistikleri :
Sitede buradaki bot kuruludur. hostun 6 ayı vardır. iki sitede de.
Sitelerde son 1 haftadır hiç dizi eklemedigim için hit kaybı vardır. Sitede eklenenler gün içinde kesinlikle index alır. Wordpress kurulu oldugu için avantajlıdır. Sitede genelde 400-600 arasında hit olur.uğraşılırsa bence iyi işler cıkarabilir.
10-15 gün reklamstore koydum video öncesine. bugun 7 tl olmuş.
REKLAMSTORE RESMİ :
Adsense yeni koydum.
Hediye verecegim site : www.forumnet.biz sitesidir.alexası 700k dır. 4 aylıktır ve resimde de gördügünüz gibi tık alıyor. 100-200 hiti var.
İki site için 250 düşündüm. tekliflere açıgım. acilen paraya ihtiyacım oldugu için satıyorum.
itrader'ı yüksek olanlarda önce parayı verebilirim.ancak düşükse parayı hesabımda gördükten sonra siteyi verecegim.
odeme : paypal veya iş bank
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): İkisi birlikte 250 tl
Sitenin aylık getirisi: Reklamstore reklamını 10 - 15 gündür koydum. şuan 7 TL oldu adsense de 20 $ var onu da yeni koydum siteye.
Sitenin açılış tarihi: 4 ay - 1 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: dizi
Günlük hit sayısı, kaynak link: tıkla /son 1 haftadır dizi eklemiyorum ondan dolayı düşüş var.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 - 0 . 4 ay - 1 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriğiyle
Hosting dahil midir: evet (6 ayı var )
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordPress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: wp
Merhaba , acil ihtiyaçtan dolayı sitemi satmak istiyorum yanında 100-200 hitli bir dizi sitesi verecegim.
site adresi: sayacta var.
Tekil hit istatistikleri :

Sitede buradaki bot kuruludur. hostun 6 ayı vardır. iki sitede de.
Sitelerde son 1 haftadır hiç dizi eklemedigim için hit kaybı vardır. Sitede eklenenler gün içinde kesinlikle index alır. Wordpress kurulu oldugu için avantajlıdır. Sitede genelde 400-600 arasında hit olur.uğraşılırsa bence iyi işler cıkarabilir.
10-15 gün reklamstore koydum video öncesine. bugun 7 tl olmuş.
REKLAMSTORE RESMİ :
Adsense yeni koydum.
Hediye verecegim site : www.forumnet.biz sitesidir.alexası 700k dır. 4 aylıktır ve resimde de gördügünüz gibi tık alıyor. 100-200 hiti var.
İki site için 250 düşündüm. tekliflere açıgım. acilen paraya ihtiyacım oldugu için satıyorum.
itrader'ı yüksek olanlarda önce parayı verebilirim.ancak düşükse parayı hesabımda gördükten sonra siteyi verecegim.
odeme : paypal veya iş bank