İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

500 - + hitli , dizi botlu online dizi sitesi satılık + 100-200 hitli site hediye!!!

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Site adresi : PM
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): İkisi birlikte 250 tl
Sitenin aylık getirisi: Reklamstore reklamını 10 - 15 gündür koydum. şuan 7 TL oldu adsense de 20 $ var onu da yeni koydum siteye.
Sitenin açılış tarihi: 4 ay - 1 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: dizi
Günlük hit sayısı, kaynak link: tıkla /son 1 haftadır dizi eklemiyorum ondan dolayı düşüş var.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 - 0 . 4 ay - 1 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriğiyle
Hosting dahil midir: evet (6 ayı var )
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordPress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: wp

Merhaba , acil ihtiyaçtan dolayı sitemi satmak istiyorum yanında 100-200 hitli bir dizi sitesi verecegim.

site adresi: sayacta var.

Tekil hit istatistikleri :

saymaya.jpg

Sitede buradaki bot kuruludur. hostun 6 ayı vardır. iki sitede de.

Sitelerde son 1 haftadır hiç dizi eklemedigim için hit kaybı vardır. Sitede eklenenler gün içinde kesinlikle index alır. Wordpress kurulu oldugu için avantajlıdır. Sitede genelde 400-600 arasında hit olur.uğraşılırsa bence iyi işler cıkarabilir.

10-15 gün reklamstore koydum video öncesine. bugun 7 tl olmuş.

REKLAMSTORE RESMİ :
8489jipeq.JPG

Adsense yeni koydum.

Hediye verecegim site : www.forumnet.biz sitesidir.alexası 700k dır. 4 aylıktır ve resimde de gördügünüz gibi tık alıyor. 100-200 hiti var.

İki site için 250 düşündüm. tekliflere açıgım. acilen paraya ihtiyacım oldugu için satıyorum.

itrader'ı yüksek olanlarda önce parayı verebilirim.ancak düşükse parayı hesabımda gördükten sonra siteyi verecegim.

odeme : paypal veya iş bank

frhtckr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sitendeki temayı paylaşabilirmisin
Arayıpta bulamadıgım ücretsiz fakat güzel tema

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.