İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

5000 Adet FLA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kenonstop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alfabetik olarak ayrılmış toplam 4 cd tüm kategorilerden açık flash kaynağı.

Fiyatı : 30 YTL

Cd ler kargo ile gönderilecek.
Kargo masrafı alıcıya aittir.

Satın almak isteyenler özelden ulaşabilirler.

F

fatihhk

Misafir
Örnek gösterebilirmisiniz?
Çalışmalar sizin çalışmalarınız mı? Yada genel kullanıma açık çalışmalar mı?(lisans gerektirmeyen)

kenonstop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fatihhk' Alıntı:
Örnek gösterebilirmisiniz?
Çalışmalar sizin çalışmalarınız mı? Yada genel kullanıma açık çalışmalar mı?(lisans gerektirmeyen)

FLA lar genel kullanıma açık flash paylaşım sitelerinden uzun bir sürede toplanarak biriktirilmiştir. Lisanslı değildir.

Örnek olarak : http://www.flashkit.com/movies/ adresindeki çalışmalara bakabilirsiniz.

kenonstop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Lisanslı değil derken, Free lisans mı yoksa Lisansı varda sendemi yok ?

Buradaki fla lar tam olarak kullanabileceğiniz templatemonster tarzı templateler değildir. Kişiler tarafından yapılmış örnek çalışmalar var içinde benimde kendi çalışmalarım mevcut.

Bu Cdlerde bulunan fla ları internetten ücretsiz olarak indirebilirsiniz ama bu kadar flayı indirmek yaklaşık 1 yılınızı alacaktır.

Şöyle düşünsek daha mantıklı olur burada ben CD leri ve bunları toplamak için harcadığım zamanı satıyorum.

Bana ait bazı örnek çalışmar :
http://www.flashkit.com/search.php?...&orderby=Rating&andor=or&page=1&submit=Submit

İyi Çalışmalar.

F

fatihhk

Misafir
kenonstop' Alıntı:
Buradaki fla lar tam olarak kullanabileceğiniz templatemonster tarzı templateler değildir. Kişiler tarafından yapılmış örnek çalışmalar var içinde benimde kendi çalışmalarım mevcut.

Bu Cdlerde bulunan fla ları internetten ücretsiz olarak indirebilirsiniz ama bu kadar flayı indirmek yaklaşık 1 yılınızı alacaktır.

Şöyle düşünsek daha mantıklı olur burada ben CD leri ve bunları toplamak için harcadığım zamanı satıyorum.

Bana ait bazı örnek çalışmar :
http://www.flashkit.com/search.php?...&orderby=Rating&andor=or&page=1&submit=Submit

İyi Çalışmalar.

üzgünüm ama bunları 1 senede toplamış olmanız satabilme hakkını sizlere kazandırmaz.
diyelimki ben bu çalışmalardan herhangi birini kullandım ve çalışmanın sahibi bana tazminat davası açtı.savunabileceğim hiçbir hakkım olamaz.
satabilmeniz için her çalışmanın hak sahibinden bunları satabileceğinize ve kullanımına izin verdiğine dair izin almanız gerekmektedir.
Daha somutlaştırmamız gerekirse...
Google'ın logosunu internette herkes bulabilir fakat bunu herhangi birisine satamaz yada izin almaksınız başka bir yerde kullanamaz.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5