İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

50001 Çok Fazla Sayıda Url

webdunyasi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok fazla sayıda URL sorunuyla başım dertte
PHP:
50001 	Çok fazla sayıda URL
Site Haritanız çok fazla URL içeriyor. Lütfen her biri en fazla 50000 URL içeren birden fazla Site Haritaları oluşturun ve tüm Site Haritalarını gönderin.
vBseo Google/Yahoo Sitemap 2.2.0 Bedava Olarak Dağıtılan sürümü kullanıyorum Fkat " urllist.txt.gz " dosyasında sürekli hata veriyor Bu eklentinin ayarlarından Max URLs in Sitemap Files'i 20000 yaptım yani orjinal ama genede hata veriyor hatta öyle brşeyki artık bu sitemap'a her gün bakarken 2-3 günde bir bakıyor :(
Eğer Bu sorunu çozerseniz üstüne site tanımam :D

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
urllist.txt.gz yi sitemap kısmına eklemene gerek yok.. Zaten index sayın yüksekse MB olarakta büyüktür. Bu sebeple google kabul etmeyecektir.

sitemap_index.xml.gz Eklemen yeterli olacaktır..

webdunyasi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki bakıyorumda onun içinde olan indexler diğer sitemaplarda yok? Bu arada 597Kb

webdunyasi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aramıştım ama bulamamıştım.Neyse urllist.txt.gz yahoo için oluşturulan bir dosyaymış :)
Teşekkürler arkadaşlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.