Doldurulması zorunlu alanlar
İstenen minimum fiyat: 30000ytl
Sitenin açılış tarihi: 2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: arkadaşlık sitesi
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriğiyle birlikte + sql ve web olmak üzere 2 adet serverıyla birlikte.
Hosting dahilmidir: fiyata serverlar dahildir.Makinalar bana aittir.Birtek bant ücreti ödenmektedir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel):sanal pos ile 10000ytl
Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel):500bin
Satıcının eklemek istediği notlar:
sitenin sql ve web için 2 ayrı serverı vardır ve sistemler bana aittir.sadece bant genişliği masrafı var.serverlar labinadadır.
2 tane Türkiye lokasyonlu serverda fiyata dahildir.Bu sayede taşıma kurma vs. derdi olmayacaktır.Serverlar sağlamdır online 2000 üyeyi bile rahatlıkla kaldırıcak durumdadır.
ciddi arkadaşlar özelden ulaşabilir.
İstenen minimum fiyat: 30000ytl
Sitenin açılış tarihi: 2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: arkadaşlık sitesi
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriğiyle birlikte + sql ve web olmak üzere 2 adet serverıyla birlikte.
Hosting dahilmidir: fiyata serverlar dahildir.Makinalar bana aittir.Birtek bant ücreti ödenmektedir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel):sanal pos ile 10000ytl
Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel):500bin
Satıcının eklemek istediği notlar:
sitenin sql ve web için 2 ayrı serverı vardır ve sistemler bana aittir.sadece bant genişliği masrafı var.serverlar labinadadır.
2 tane Türkiye lokasyonlu serverda fiyata dahildir.Bu sayede taşıma kurma vs. derdi olmayacaktır.Serverlar sağlamdır online 2000 üyeyi bile rahatlıkla kaldırıcak durumdadır.
ciddi arkadaşlar özelden ulaşabilir.