İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

5dayfunds.com

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
siteye girilmiyor burda da 48 dolar gitti :( valla canm cok sıkıldı ama bir yandanda tecrübe kazandım bu konuda artık hyipte tecrübeli oldumu söyliyebilirim ama faturası acı oldu

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyiyki kendimiz fazla kaptırmamışım yoksa kendimden çok paraları kaptırcakmışım...

p4itoo : 4$
aliveprofits: 20$
white-funds : 5 $
syncfunds :2 $

böylelikle hyipleri denemeye başladığım gibi bıraktığımda bir oldu... daha büyük paralar kaybedenlere şimdiden geçmiş olsun... surf sitelerinde takılmaya devam...

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
keyfinebak.com' Alıntı:
iyiyki kendimiz fazla kaptırmamışım yoksa kendimden çok paraları kaptırcakmışım...

p4itoo : 4$
aliveprofits: 20$
white-funds : 5 $
syncfunds :2 $

böylelikle hyipleri denemeye başladığım gibi bıraktığımda bir oldu... daha büyük paralar kaybedenlere şimdiden geçmiş olsun... surf sitelerinde takılmaya devam...
evet ben birz para biriktirim artık surf sitelerine takılıcam onlar güvenli %90 ödüyorlar ah keşke en baştan ona gireseydim :( şimdi bir ödeme beklediğim yer var ordan gelirse hemen surf sitelerine geçicem

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben dağılım yapmıştım sıkıntım yok batırdığım parada clixlerden gelen paralardı... ama yinede dikkat etmek lazım... ağlanıcak sızlanıcak derecede paralar yatırmamak en güzeli...

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır ilginc olan aynı gun cok fazla hyip aynı nedenden battı :D sinirden guluyom walla..

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya güzel bi heker bütün piyasayı topladı yada harbiden hesp karayiplerde güzel bi ada satın aldı oraya tatile gidiyorlar... belki ordan bize birer kartpostal atarlar :p

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adaların fiyatı 100 milyonlardan baslıyo ben oyüzden hyip sitesi açmıyorum okadar kazanamam diye ada alabilicek olsam anında açıcam:D

off bu siteler bizi bodu beyler yaa profitsyoudeservede iptal bide yazı koymuşlar kabul ettiğiniz sözleşme ahhh alırsınız paranızı diye

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
100 milyon diyonda 10 tur dönseler 1er haftadan 10 hafta yapar 10ar milyon kaldırsalar zaten bi ada parası yapar :) cariyelere filam lüzum yok zaten onlarda parayı takip eder... sıyırtıcak bunlar beni ya bi hyip şubeside bursada mı faaliyete geçirsem nabsam...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
firar' Alıntı:
adaların fiyatı 100 milyonlardan baslıyo ben oyüzden hyip sitesi açmıyorum okadar kazanamam diye ada alabilicek olsam anında açıcam:D

off bu siteler bizi bodu beyler yaa profitsyoudeservede iptal bide yazı koymuşlar kabul ettiğiniz sözleşme ahhh alırsınız paranızı diye
sen bütçeni söyle sana karayiplerden ada alayım.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayakta durabilceğim bişey olabilirmi?

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesajımı editliyemedim sanırım bu özellik şimdilik aktif diğil msjımı şu şekilde değiştiriyorum "ayakta durabiliceğim bişiy kaça patlar (42 numara giyiyorum)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.